Bhcg çok yavaş dusuyor

Merhabalar,
Ben şu an kimyasal gebelik yaşıyorum 2 gün önce bhcg değeri 191di bugün tekrar batırdık 160 a düşmüş kanamam devam ediyor tabi bu ne zaman sıfırlanacak aceba
Canım bende düşük yapıyorum 9 nisanda 144 idi 16 nisanda 62 bir haftada yarısi kadar düştü bende bir an düşmesini ve adetin gelmesini istiyorum seni çok iyi anlıyorum

Ameliyat mi oldunuz benim önce 188 di sonra 191 oldu şimdi 160 dedi
hayır arkadaşım benim hcg 500leri gördü ama hiç yükselmedi kesenin yeini tespit etmek için önce kürtaj yapıldı dr yeri belirlenmeyen gebelik ise rahim içinde ise pataloji sonucuna göre gebelik materyalı görülür ve hcg kürtaj ile düşer dedi kürtaj oldum hcg kürtajdan bir hafta sonra 600leri gördü dr pataloji sonucunda gebelik meteryalı görülmemiş hcg yükseliyor bu nedenle artık bu dış gebelik dedi ve tez doz iğne ile bu süreçten kurtuldum

hayır arkadaşım benim hcg 500leri gördü ama hiç yükselmedi kesenin yeini tespit etmek için önce kürtaj yapıldı dr yeri belirlenmeyen gebelik ise rahim içinde ise pataloji sonucuna göre gebelik materyalı görülür ve hcg kürtaj ile düşer dedi kürtaj oldum hcg kürtajdan bir hafta sonra 600leri gördü dr pataloji sonucunda gebelik meteryalı görülmemiş hcg yükseliyor bu nedenle artık bu dış gebelik dedi ve tez doz iğne ile bu süreçten kurtuldum
Benimki biraz düştü umarım düşer de kürtaja gerek kalmaz

Back
X