BHCG degeri acilll yardim

nevin0685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
52
66
88
40
merhaba hanimlar;

benim bhcg degerim

2 mayis 50
5 mayis 87
9 mayis 294
10 mayis357
13 mayis 677

degerlerim hic dusmedi 4 gun once kahverengi akintim oldu hafif kasik agrisiyla .
su an iyiyim dinleniyorum .
progestan verdi doktor gunde 200 mg aliyorum. doktor dis gebelik veya dusuk tehlikesi var dedi. moral sifira indi bende . ne dusunmem gerekiyor . boyle sorun yasayip cocugunu kucagina alan var mi? bilgisi olan yazsin lutfen cildirmak uzereyim :((((

merhaba hanimlar;

benim bhcg degerim

2 mayis 50
5 mayis 87
9 mayis 294
10 mayis357
13 mayis 677

degerlerim hic dusmedi 4 gun once kahverengi akintim oldu hafif kasik agrisiyla .
progestan verdi doktor gunde 200 mg aliyorum. doktor dis gebelik veya dusuk tehlikesi var dedi. moral sifira indi bende . ne dusunmem gerekiyor . boyle sorun yasayip cocugunu kucagina alan var mi? bilgisi olan yazsin lutfen cildirmak uzereyim :KK43:(((
Canım inşallah dış gebelik değildir biraz düzensiz artmış ama dış gebelik şüphesiyle ne alaka Progestan veriyor

Bence bi doktora daha gitmelisin dış gebelik şüphesi varsa progestan kullanılmaz diye biliyorum
istanbulda yasiyorum yani iki doktora gittim net bisey soyleyen yok. haklisin ilk firsatta doktor degistirecegim .

istanbul da yasayip anadolu yakasinda doktor onerebilecek olan varsa sevinirim

Canım inşallah dış gebelik değildir biraz düzensiz artmış ama dış gebelik şüphesiyle ne alaka Progestan veriyor
inan yasadikca ogreniyorum ve ilk defa senden ogreniyorum dis gebelikte progestan verilmemesi gerektigini :(
cok tesekkur ederim cevapladigin icin

merhaba hanimlar;

benim bhcg degerim

2 mayis 50
5 mayis 87
9 mayis 294
10 mayis357
13 mayis 677

progestan verdi doktor gunde 200 mg aliyorum. doktor dis gebelik veya dusuk tehlikesi var dedi. moral sifira indi bende . ne dusunmem gerekiyor . boyle sorun yasayip cocugunu kucagina alan var mi? bilgisi olan yazsin lutfen cildirmak uzereyim :KK43:(((
benim beta değerleri iyiye gidiyordu kahverengiyle başlayan akıntı kırmızıya döndü ve dün düşük yaptım :( dört haftalık..değerlerime baktık pazartesiden beri hiç yükselmemiş..bildiğim kadarıyla iki güne bir iki katı artmalı..ilk haftalar durum çok karışık oluyor..doktorlarda ne diyeceğini bilemiyor bazen..Rabbim hayırla sonuçlandırsın..kendini kasma dicem ama mümkün olmadığını tecrübe ettim..

benim beta değerleri iyiye gidiyordu kahverengiyle başlayan akıntı kırmızıya döndü ve dün düşük yaptım :KK43: dört haftalık..değerlerime baktık pazartesiden beri hiç yükselmemiş..bildiğim kadarıyla iki güne bir iki katı artmalı..ilk haftalar durum çok karışık oluyor..doktorlarda ne diyeceğini bilemiyor bazen..Rabbim hayırla sonuçlandırsın..kendini kasma dicem ama mümkün olmadığını tecrübe ettim..
kiyamam sana ya :( Allahim sana bir daha sagliklisini nasip etsin canim. ben de dusme olmuyor ama az artiyor yuzde 60 ve yuzde 100 arasi artis olmaliymis. bendeki tam muamma. doktor arada kalmissin dedi bana ne demekse. net bisey yok yani. yarin doktora gidecegim ama bir doktor bulursam tabi : cok tesekkur ederim cevapsiz birakmadigin icin.

istanbulda yasiyorum yani iki doktora gittim net bisey soyleyen yok. haklisin ilk firsatta doktor degistirecegim .

Canim bends anadolu yakasindayim butceni bilmiyorum ozel doktor istersen kendi doktorumu onerebilirim bagdat caddesinde aykut coskun isinde iyi bir doktor onun disinda umraniye afiyet hastanesi fazilet hanim var o da iyi bir doktor

Canim bends anadolu yakasindayim butceni bilmiyorum ozel doktor istersen kendi doktorumu onerebilirim bagdat caddesinde aykut coskun isinde iyi bir doktor onun disinda umraniye afiyet hastanesi fazilet hanim var o da iyi bir doktor

aykut cosgun muayene ucreti ne kadardir acaba ? tesekkur ederim cevapsiz birakmadigin icin bu arada

Hamileliğin en kotu dusmani strest.. İlk önce kafani bi boşalt bacım herşey olacağına varır Rabbim nasip ettiyse hicbisicik olmaz evelallah bebeğine bu yüzden ne çok sakın ne çok serbest davran dinlen iyice sabret bekle ve mutlaka farklı doktora da görün.. İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini...

inan yasadikca ogreniyorum ve ilk defa senden ogreniyorum dis gebelikte progestan verilmemesi gerektigini :KK43:
cok tesekkur ederim cevapladigin icin
Canim bu degerle kesen gorunmemistir allah korusun dis gebelik geciriyorsan progestan kullanarak kesenin yanlis yerde olusmasini da desteklemis oluyor burda bi arkadas yasadi bu durumu doktoru keseyi gormedigi icin progestan kullandirmadi onunda kanamasi oluyordu. Bu mesajima dayanarak ilaci da birakma ama daha tecrubeli bi doktora gitmeni tavsiye ederim

Canim bu degerle kesen gorunmemistir allah korusun dis gebelik geciriyorsan progestan kullanarak kesenin yanlis yerde olusmasini da desteklemis oluyor burda bi arkadas yasadi bu durumu doktoru keseyi gormedigi icin progestan kullandirmadi onunda kanamasi oluyordu. Bu mesajima dayanarak ilaci da birakma ama daha tecrubeli bi doktora gitmeni tavsiye ederim
tesekkur ederim bilgilendirmenicin. yarin ilk isim bir doktora gitmek olacak. tedbirli olmak lazim bu konuda ve soyledigin ciddi bir durum . umarim iyi bir doktor bana net bir bilgi verir.

tesekkur ederim bilgilendirmenicin. yarin ilk isim bir doktora gitmek olacak. tedbirli olmak lazim bu konuda ve soyledigin ciddi bir durum . umarim iyi bir doktor bana net bir bilgi verir.
Rica ederim canim insallah yaniliyoruzdur allahim saglikli gebelik nasip etsin

Benim ablamın de sat 10 nisandı geçen gün hamile olduğunu öğrendi idrar testinde kan testi yapıldı ve bhcg 256ydı 7 saat sonra tekrar yapıldı 269 olmuş doktoru artışın 7 saate göre az olduğunu söyledi iki gün sonra yapıldığında ise 332 olmuş karından progestan ve coraspin kullanıyor 332den sonra doktoru hiç normal olmadığını söylemiş 4 haftalık oluyor doktorlara göre. Salı tekrar bakılcak bebiş inşallah gitmez:((

Benim ablamın de sat 10 nisandı geçen gün hamile olduğunu öğrendi idrar testinde kan testi yapıldı ve bhcg 256ydı 7 saat sonra tekrar yapıldı 269 olmuş doktoru artışın 7 saate göre az olduğunu söyledi iki gün sonra yapıldığında ise 332 olmuş karından progestan ve coraspin kullanıyor 332den sonra doktoru hiç normal olmadığını söylemiş 4 haftalık oluyor doktorlara göre. Salı tekrar bakılcak bebiş inşallah gitmez:KK43:(
insallah hayirlisiyla kucagina alir. sabirla beklemekten baska cozum yok anladigim kadariyla.

Dış gebelik ihtimali var ama düşük ihtimali de var normal bi Gebeliğin o sebepten dolayı Protestan verilmiş

kiyamam sana ya :KK43: Allahim sana bir daha sagliklisini nasip etsin canim. ben de dusme olmuyor ama az artiyor yuzde 60 ve yuzde 100 arasi artis olmaliymis. bendeki tam muamma. doktor arada kalmissin dedi bana ne demekse. net bisey yok yani. yarin doktora gidecegim ama bir doktor bulursam tabi : cok tesekkur ederim cevapsiz birakmadigin icin.
Benim de beta ilk etapta iyi gidiyordu sonradan 2 kati artmamaya başladı doktora gittigimde dis gebelik teşhisi koydu degerim 540 iken tupte gördü zaten benim kanama baslamisti kanadikca degerim kendiliğinden düşmeye başladı ve 1.5 ay sonrada sıfırlandı umarım degildir ama olursada cokk dert etme Rabbim saglik sihhat versin umarim insallah degildir

Back
X