Bhcg değeri :(

aryakrmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
42
21
3
34
Merhabalar,

Geçen hafta cuma günü bhcg değerim 500 küsür çıkmıştı. Doktor yoktu oradaki pratisyen hekim bir hafta sonra tekrar baktırın dedi. Dün tekrar yaptırdık bhcg 1000 çıktı. Bu normal mi? Daha fazla yükselmesi gerekmez miydi? Lütfen bilgisi olanlar yazsın çok korkuyorum:(

Artış daha fazla olmalıydı canım kanaman vs var mı?

Merhaba benim Çarşamba 428cuma günü 675 di bu durum normalmi yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar,

Geçen hafta cuma günü bhcg değerim 500 küsür çıkmıştı. Doktor yoktu oradaki pratisyen hekim bir hafta sonra tekrar baktırın dedi. Dün tekrar yaptırdık bhcg 1000 çıktı. Bu normal mi? Daha fazla yükselmesi gerekmez miydi? Lütfen bilgisi olanlar yazsın çok korkuyorum:KK43:
Gün asiri tahlili yaptirin yükseliße göre belli olur normalmi degilmi

Merhaba benim Çarşamba 428cuma günü 675 di bu durum normalmi yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım hemen hemen %60 artmış gibi geldi bana Sen yinede 2 günde bir kontrol ettir

1gün arayla yaptıgım içinmi böle çıktı bu kötü Bi durummu ya
Normal olan zaten yaptırdığınız sıklıkta yaptırmak takibi.. yani mesela p.tesi yaptırırsanız Çarşamba yaptırmanız uygun olan zamandır.. çarşambaysa cuma uygundur bu şekilde gidiyor

Benim Can'ım çok sıkıldı kötümü sonuçta artan Bi durum var ama dr yanada şansım iyi degil yorum bile yapmıyor bu değere göre ne kadarlık bişey demiyor

Benim Can'ım çok sıkıldı kötümü sonuçta artan Bi durum var ama dr yanada şansım iyi degil yorum bile yapmıyor bu değere göre ne kadarlık bişey demiyor
O zaman doktorunuzu değiştirin ama şuan çok küçük olduğu için artan rakama doktorun bişey dememesi bence güzel bi durum sonuçta kötü bişey olsaydı Emin'im doktor söylerdi

O zaman doktorunuzu değiştirin ama şuan çok küçük olduğu için artan rakama doktorun bişey dememesi bence güzel bi durum sonuçta kötü bişey olsaydı Emin'im doktor söylerdi
O dedi demezmi ne iyi diyebilirim ne kötü ilaca devam et dinlen o kadar

O dedi demezmi ne iyi diyebilirim ne kötü ilaca devam et dinlen o kadar
%60 artış olduğu için öyle demiştir sen bol bol dinlen ve pazartesi günü testi tekrarla umudunu asla kaybetme bol bol ayetel kürsi oku karnına üfle

Back
X