Bhcg degerim yuksek ikiz gebelik olabilirmi?

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
Selam hanimlar kan testi yaptirdim test sonucunda bhcg degerim 7747.00 cikti doktora gittim ultrasonla bakim yapti 4 hafta 4 gunluk dedi tek kese gorundu acaba daha sonra cift olurmu? Bu degerler tek gebelik icin fazla degilmi? Boyle bir durum yasayaniniz oldumu? Cevaplariniz icin tesekkurler.

Benim 4 haftalık hcg sonucum 10binden büyüktü aynen şöyle yazıyordu değer >10000. 5. Haftada tek kese göründü, 6. Haftada tek kese çift kalp :)

Benim 4 haftalık hcg sonucum 10binden büyüktü aynen şöyle yazıyordu değer >10000. 5. Haftada tek kese göründü, 6. Haftada tek kese çift kalp :)
Ben doktoruma deger yuksek olunca kosarak geldim dedim acikcasi dis gebelikten korktugumu belirttim neden boyle yuksek deger cikti dedim bana erken dollenme olmustur dedi. Demek daha sonrasinda belli olabilir? Yani kalp atisini biz henuz duyamadik 2 hafta sonra duyabiliriz dedi. Sizin gebeliginiz hala devam ediyormu yoksa dogum yaptinizmi?

Doğum yaptım, 6 aylık ikizlerim var, tabi değer yüksekliği illa ikiz demek değil, Allah gönlünüze göre versin

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen

Değerler iki günde bir iki katı artış oluyorsa sağlıklı gebelik diyorlar....ki senin de artışin normal Dr gittin mi ??

Kızlar slm bnde 25 aralikd a trasfer oldum normalde test günün 4 ocak ama ben 31 aralık da yaptırcam çıkar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…