3030 olmasi gerekirken derken?? Bu degeri nasil hesapladiniz ki
3 GÜN önce yani pazartesi degerim 1009 cikti iki gunde kendini ikiye katliyomus.hesabima gore bugun 3030 cikmasi gerekiyo
Gecen yil dış gebelikten supelendiler ama patoliji sonucu rahim icine düşük var diyo.sonrasinda bissürü test yaptirdim niye düşük oluyo diye kanda pihtilasma varmis aspirin kullaniyom bakalim hayirlisi insallahDaha önce diş gebelik gecirdiniz mi hic? Ya da neden düşük yaptiginixi doktorlar söylemedi mi?
Iki kat ifadesi kabaca soylenir 2 gunluk artis en az % 66 oraninda olmali hatta daha az da gorulmus nadir de olsa (% 50 civarinda) eger o kadar artış olmuyorsa belki o zaman dış gebelik dusunulebilir ama su an icin erken..
Yok progesteron vermedi kaninda pihtilasma varmis bebe aspirini kullaniyomCanım bende cok korkuyorum düşükten ilk gebeliğim az bi kanamamda oldu . Doktorun sana progestan vermedimi düşük önleyici.
Insallah bebislerimiz kesede gorunur ve sag l icakla kucagimiza alirizKeseyi gormeyene kadar insan hamileyim demeye korkuyo maalesef
Baktirdim canim yine ayni seyleri yasamak istemiyorum
1 subatta 16
3subatta74
6 subatta 354
9 subatta 1009 cikti bugun ise 3000 lerde cikmasi gerekirken 2454 cikti doktor cok kafaya takma dedi ama gecen yil duzensiz arttigi icin dış gebelikten supelendiler ve müdahale ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?