bhcg değerleri

yagmur46

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
421
265
23
45
Merhaba kizlar içim içimi yiyiyor.YakLasik 10 gündür bildigim bir hamileligim var.Ama daha tam netlesmedi. Netlesmedi diyorum çünkü daha önce 3 tane düşügum oldu. Bu da oyle olacak diye cok korkuyorum. Bugün bhcg degerim 3030 cikmasi gerekirken 2454 cikti.sizce normalmi. Doktor iki gün sonra kesede gormemiz gerekiyo dedi. Zaman gecmiyo.yaklasik 10 gündür biliyorum ama durum daha netlesemedigi icin esimden baska kimse bilmiyo. Arkadaslarim daha ilk gunden sagi solu arayip hamile olduklarini soyluyorlar ama ben dada onceki dusuklerimdendolayi kimseye soyleyemedim burda sizlerle paylasmak istedim içimi acmak istedim yardimci olursaniz sevinirim.normalmi bu deger

Canım bende cok korkuyorum düşükten ilk gebeliğim az bi kanamamda oldu . Doktorun sana progestan vermedimi düşük önleyici.

3030 olmasi gerekirken derken?? Bu degeri nasil hesapladiniz ki

Canim kese gorunmedi daha progesteron na bagli degil dedi.senin degerler kac cikiyo . Allah yardimcimiz olsun

3 GÜN önce yani pazartesi degerim 1009 cikti iki gunde kendini ikiye katliyomus.hesabima gore bugun 3030 cikmasi gerekiyo

Degerlerinize 2 günde bir baktirdiniz mi artis nasildi yazabilir misiniz?

3 GÜN önce yani pazartesi degerim 1009 cikti iki gunde kendini ikiye katliyomus.hesabima gore bugun 3030 cikmasi gerekiyo

Iki kat ifadesi kabaca soylenir 2 gunluk artis en az % 66 oraninda olmali hatta daha az da gorulmus nadir de olsa (% 50 civarinda) eger o kadar artış olmuyorsa belki o zaman dış gebelik dusunulebilir ama su an icin erken..

Daha önce diş gebelik gecirdiniz mi hic? Ya da neden düşük yaptiginixi doktorlar söylemedi mi?

Baktirdim canim yine ayni seyleri yasamak istemiyorum
1 subatta 16
3subatta74
6 subatta 354
9 subatta 1009 cikti bugun ise 3000 lerde cikmasi gerekirken 2454 cikti doktor cok kafaya takma dedi ama gecen yil duzensiz arttigi icin dış gebelikten supelendiler ve müdahale ettiler

Daha önce diş gebelik gecirdiniz mi hic? Ya da neden düşük yaptiginixi doktorlar söylemedi mi?
Gecen yil dış gebelikten supelendiler ama patoliji sonucu rahim icine düşük var diyo.sonrasinda bissürü test yaptirdim niye düşük oluyo diye kanda pihtilasma varmis aspirin kullaniyom bakalim hayirlisi insallah

Canim bende hamile olduğumu saniyorum ve senin gibi keseyi bekliyorum benim ilk hamileliğin ama sürekli korku içinde forumlari okuyup duruyorum acaba diş gebelik mi kimyasal mi diye

Keseyi gormeyene kadar insan hamileyim demeye korkuyo maalesef

Kizlar panik yapmayın. Sadece kontrolleri aksatmayin yeter. Dış gebelikse de erken müdahale edilsin. Allah hayirlisini versin

en baştan beri kontrollere dikkat ediyorum ama yine de uyarı için teşekkürler. İnaşallah dış geleblik değildir.
buraya yazdıktan sonra biraz rahatladım, sağolun kızlar.

Bence degerleriniz cok guzel yukselmis. Ayrica 2 kati yuvarlak bir hesap yontemidir. %66 si normal sayiliyor. Sizin de degerlerinize gore 1009 iki gun sonra en az 1600-1700 arasi olmaliymis 2400 civari bir sey cikmis. Yani %66 nin baya ustunde. Insallah korkaniz gereken bir durum soz konusu degildir.

Ayrica tam bilgim yok fakat gebelik durumunda aspirin yasak degil mi. Yani doktorum bana yasakladi. Kani sulandirip dusuge sebep olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…