BHCG düşmüş mü?

benkeyfimvekahyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
4.035
8.528
158
Kızlar ben şu anda hesaba göre 8+1 haftalık hamileyim. 5. haftam bittiğinde bhcg 2800 civarı idi. Geçen hafta da kalp atışını gördük.
Yalnız 2 gün önce sağlık ocağında tahliller yapılırken BHCG de bakılmış ve (>1300) yazıyor. Şimdi bu BHCG 1300 demek mi yoksa BHCG 1300 den büyük demek mi?
1300 den büyük demekse niye kendi sonucum yazılmamış diye düşündüm. BHCG 1300 ise Allah korusun değerim düşmüş demektir. Acaba yolunda gitmeyen bir şey mi var diye korktum.bu sabah da bulantısız uyanınca aklıma kötü şeyler geldi. İnşallah korktuğum gibi değildir, var mı başına böyle bir şey gelen? Öğleden sonra hastaneye gidecektim kadın doğumcuya danışayım diyorum.
NOT:Ağlamaktan helak oldum her ihtimale karşı hastane için valiz hazırladım eve bırakıp hastaneye gittim. Kan sonucu makinenin ölçme kapasitesinden dolayı o şekilde çıkmış. O benim değerim değilmiş. 1300 den sonrasını makine ölçememiş.
Çok şükür yeni test yaptırdım ve olması gerektiği gibi çıktı ultrasonda da her şey yolunda. Allah kimseye acı keder vermesin.

Son düzenleme:
1300 den büyük demek ama niye kendi değeriniz yazılmamış bilemedim laboratuvarla alakalı bi durum sanırım
İnşallah öyledir. Ben de öyle düşünmek istedim kötüye yormadım sonra dedim ki ee benim değerimi yazmak yerine neden 1300 den büyük yazmışlar. Hani 1300 ne alt sınır değil üst sınır değil öylesine bir değer. Niye 1300 yazılmış deyip kafama taktım. Böyle her şeyi evham yapıp doktorun gözünde sorunlu gibi de olmak istemiyorum. 4 aylık hamile arkadaşım var 1 kere kontrole gittim diyor ben doktorun kapısında yatıyorum resmen, sürekli bir şey sormaya gidiyorum.

NOT:Ağlamaktan helak oldum her ihtimale karşı hastane için valiz hazırladım eve bırakıp hastaneye gittim. Kan sonucu makinenin ölçme kapasitesinden dolayı o şekilde çıkmış. O benim değerim değilmiş. 1300 den sonrasını makine ölçememiş.
Çok şükür yeni test yaptırdım ve olması gerektiği gibi çıktı ultrasonda da her şey yolunda. Allah kimseye acı keder vermesin.

Kızlar ben de 7+3'teyim dün kanamam başladı, dünden beri hastanede yatıyorum, bugün şiddetlendi kanamam ve ağrıdan ölüyordum neredeyse bebeği kaybediyorduk, hcg bakılıp ona göre hareket edeceğiz dedi, ya da düşük yapmamı bekleyecekler, hcg bir hafta önce 3292'du bugün kanamadan sonra 2277 çıkmış, sizce bu değer yükselip herşey normale döner mi? Bebeğimi aldırmak istemiyorum

Back
X