Merhaba sizi üzmek istemem ama ilk gebeliğimde 7,11,19 şeklinde gitmişti düşükle sonuçlandı.Hayırlısıysa Rabbim size nasip etsinHatunlar merhaba.
12 ağustos son adet tarihim.
7 eylülde bhcg 11,69 çıktı.
Bugün (9 eylül) bhcg 17 çıktı.
Dr 2 günde bir 2 kat artmalı demişti. Acaba çok mu erken yoksa bir sorun mu var bilemiyorum.
Bu gibi bir durum yaşayan var mı? Bu kadar düşük rakamdan yükselip hamile olan???
Evet hayırlıysa olsun inşallah. Çok erken olduğu için de değer düşük olabilirmiş. Ya da kimyasal olabilirmiş. Doktorum adet olmadığın sürece artışı takip et dedi. Cuma günü de gidicem teste bakalım.Merhaba sizi üzmek istemem ama ilk gebeliğimde 7,11,19 şeklinde gitmişti düşükle sonuçlandı.Hayırlısıysa Rabbim size nasip etsin
Çok geçmiş olsunBenimde iki gun arayla10,12,37,75 oldu sonradan yükselir gibi oldu ama düşükle sonuçlandı
EvetAynı hastanede mi yaptırdın?
Hastane farkı olabiliyor ama aynı hastaneyse bilemedim canım yenilersin takip edersin hayırlısı hakkında
Hayırlısı inşallahHastane farkı olabiliyor ama aynı hastaneyse bilemedim canım yenilersin takip edersin hayırlısı hakkında
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Merhaba bhcg artışınız düzeldimiEvet hayırlıysa olsun inşallah. Çok erken olduğu için de değer düşük olabilirmiş. Ya da kimyasal olabilirmiş. Doktorum adet olmadığın sürece artışı takip et dedi. Cuma günü de gidicem teste bakalım.
Yok canım. Düştü.Merhaba bhcg artışınız düzeldimi
Peki son durum nedir dusuk mu yaptinizYok canım. Düştü.
Bir ogne felan oldunuzmu yani kimyasal dendi ve kendiligindenmi dustuBiyokimyasalla düştü
Çok gecmis olsun. Bende benzer bisi yasiyorm. Betam saglikli artmadi pesinden kanama basladi baya adet gibi. Ama son beta artti. BekliyorumEvet. İğnelik duruma gelemedik. Kendiliğinden kanama ile gitti.
Allahim hepimizin yardımcısı olsun inşallah kimsenin kucağını bos birakmasin allahim evlat kokusu duymayi bizlere de nasip etsin insallahÇok gecmis olsun. Bende benzer bisi yasiyorm. Betam saglikli artmadi pesinden kanama basladi baya adet gibi. Ama son beta artti. Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?