Bhcg hep 2 kat mı artar

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Kızlar ben ilk yaptırdıgımda 260 2 gün sonra 700 ondan da 2 gün sonra 1800 çıktı artışlar iyiydi.en son 12 gün önceki sonucum 1800 bugun yine bhcg verdim kesem düzensiz dedi diye merak ettim 12 günde yine hep 2 kat artması mı lazım o mantıkla bugun benim 70000 binlerde mi çıkmam lazım yardım edin

14400 yapıyor nasıl 70000 buldun merak ettim

Bi noktadan sonra betanin yukselis hizi dusuyor. Zaten 2 kat degildir en az yuzde 60 artis istenir. Benim 9.hafta gbi acilde bakilmisti 246 binlerdeydi. 3600lerde kalp atisink alinca biraktik beta takibini. Hatirladigim kadariyla 10-12 haftadan snra hizli yukselmeyi birakiyor. Netten bulabilirsin bunlari takip yaptigim zamanlar cok video vs izlemistim ama unuttum suan. Diyebilecegim tek sey ilk 8-10 hafta evet yuzde 60 ve uzeri artis bekleniyor diye hatirliyorum

Bu degerlerde artik beta degil kese ve kalp atisi onemli insallah yolundadir hersey

Valla hiç bilmiyorum ama sıkma canını bende en son 13 gün önce baktırdım 1000 çıktı sonra hiç baktırmadım bu cuma kalp atışını duymaya gidicem

arkadaşlar merhaba, bat 1 ocaktı. 2 ocakta test yaptım negatifti, 4 ocakta tekrar test yaptım pozitif çıktı. 5 ocakta kan verdim bhcg 19 çıktı. bugün dr a gittim değerim 253 olmuş(tam 1 hafta sonraya denk geliyor). 1600leri geçmesi gerekiyor kesenin görünebilmesi için dedi dr, bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? biraz korkuyorum dış gebelik falan olabilir mi?

Degeriniz guzel yukselmis. Yuzde 60 artis yeterli kabul edilir ama sizinki nerdeyse iki kat yukselmis. Evet kese icin o rakamlara ulasmak gerekiyor bende o sekilde gormustum

Degeriniz guzel yukselmis. Yuzde 60 artis yeterli kabul edilir ama sizinki nerdeyse iki kat yukselmis. Evet kese icin o rakamlara ulasmak gerekiyor bende o sekilde gormustum
Yaa çok teşekkür ederim çok korktum, kaygılanacak birşey yok öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…