- Konu Sahibi derinsular
3 haftalık dedi de dotor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde 570 çıktı doktor bi hafat sonra binlere cıkmalı dıs gebelk oluyo dedi dr cok salaktı bence![]()
biz doktordan iyi mi iyi mi bilcez3 haftalık dedi de dotor
galiba öyle olluyo her an korkuoruz hep ben bugn bhcg ölctürdüm son adetten bugüne 40 günlüğüm suan 15894 cıktı ama kese bekleyecegim dediğin gibi hepimize Allah yardım etsnBeta hcg hesabına aldanarak yapamazsın gebelik hafta tahminini. Geç döllenme de olmuş olabilir. adetin 1 hafta geçtiğinde 5 haftalık hamile oluyorsun tabi 28-30 günde bir adet oluyorsan eğer. Beta hcg de 2 günde bir ikiye katlanmalı, katlanmazsa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir. Bir kaç kişide okuduğuma göre dış gebelikte de düzenli beta artışı olup hiç sorun olmayabiliyormuş. En sağlıklı sonuç keseyi (tek kese de yanıltıcı olabilir boş gebelikte olabilir) ve bebeği görmek. Biz 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördük. O zamana kadar hep içimde korku vardı. Hoş o korku hiç bitmiyor sanırrım.......
galiba öyle olluyo her an korkuoruz hep ben bugn bhcg ölctürdüm son adetten bugüne 40 günlüğüm suan 15894 cıktı ama kese bekleyecegim dediğin gibi hepimize Allah yardım etsn