bhcg m 272 çıktı bu kaç haftaya tekabül eder

benmde 570 çıktı doktor bi hafat sonra binlere cıkmalı dıs gebelk oluyo dedi dr cok salaktı bence:D

yaw kızlar haddim değil ama.. hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanır.. ha belki geç döllenme durumları falan vardır ama hesaplar SAT'den yapılır.. bu değere göre doktorun yorum yapmış olması çok saçma.. 150küsür değerle de 5haftalık olması ilginç mesela.. o haftada 1000'i geçmiş olması lazım ki 1500 civarlarında kesesi görünüyor anca.. bence bakşa doktorlardan da fikir alın..

sen son adet tarihinden internet üzerinden hesapla o rakamla alakası yok hergün katlanması gerekiyor benim 750 falandı kimyasal gebelik olmuştum yani artması lazım hızla kaç haftalık olduğuyla alakası yok yani..

benmde 570 çıktı doktor bi hafat sonra binlere cıkmalı dıs gebelk oluyo dedi dr cok salaktı bence:D

arkadaşım doktorun haklı benim düşüktü senin gibi adet tarihine göre düşük bir rakam dedi yani düşebilir dedi vede doğru düştü bebek binlere çıkmalı bir haftada beta kanda çok hızlı artarmış...

dogru haklısın belkide doktor haklı bende yarın tekrar ölctürcem ama sence öle olsa yani sıkıntılı falan olsa yada DIŞ gebelik falan kanama falan olması gerekmez mi ne bilim herseym normal gibi geldi tekrAR teste gidemedm bu hafta ev falan aldıkk onla ugrastım bide biz ik defa korunmadık ilk denemede hamile kaldım die sevndm yarın gideymde bari icim rahat etsn

3 haftalık dedi de dotor
biz doktordan iyi mi iyi mi bilcez :1: doktor demiş işte 3 haftalık olmadı 5 olsun .. ama 6 değil listeye göre ne fark ederki hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. her halükarda daha en az 35 haftan var :1: :49:

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Beta hcg hesabına aldanarak yapamazsın gebelik hafta tahminini. Geç döllenme de olmuş olabilir. adetin 1 hafta geçtiğinde 5 haftalık hamile oluyorsun tabi 28-30 günde bir adet oluyorsan eğer. Beta hcg de 2 günde bir ikiye katlanmalı, katlanmazsa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir. Bir kaç kişide okuduğuma göre dış gebelikte de düzenli beta artışı olup hiç sorun olmayabiliyormuş. En sağlıklı sonuç keseyi (tek kese de yanıltıcı olabilir boş gebelikte olabilir) ve bebeği görmek. Biz 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördük. O zamana kadar hep içimde korku vardı. Hoş o korku hiç bitmiyor sanırrım.......

Beta hcg hesabına aldanarak yapamazsın gebelik hafta tahminini. Geç döllenme de olmuş olabilir. adetin 1 hafta geçtiğinde 5 haftalık hamile oluyorsun tabi 28-30 günde bir adet oluyorsan eğer. Beta hcg de 2 günde bir ikiye katlanmalı, katlanmazsa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir. Bir kaç kişide okuduğuma göre dış gebelikte de düzenli beta artışı olup hiç sorun olmayabiliyormuş. En sağlıklı sonuç keseyi (tek kese de yanıltıcı olabilir boş gebelikte olabilir) ve bebeği görmek. Biz 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördük. O zamana kadar hep içimde korku vardı. Hoş o korku hiç bitmiyor sanırrım.......
galiba öyle olluyo her an korkuoruz hep ben bugn bhcg ölctürdüm son adetten bugüne 40 günlüğüm suan 15894 cıktı ama kese bekleyecegim dediğin gibi hepimize Allah yardım etsn

galiba öyle olluyo her an korkuoruz hep ben bugn bhcg ölctürdüm son adetten bugüne 40 günlüğüm suan 15894 cıktı ama kese bekleyecegim dediğin gibi hepimize Allah yardım etsn

Rakam o kadar yüksekse keseyi kesin görürsün 1500 civarı olması yeterli oluyor.

benim sormak istediğim şu normalde SAT a göre hesaplarsa 4 haftalık artı 3 gün demeli değilmiydi 3 hafta dedi demekki sat ı milat almadı

Back
X