BHCG NASIL KIZLAR?

Ness6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
103
31
Kızlar ayın 11 inde test yaptırdım 49.04 çıktı. Bugün yaptırdım yani ayın 15inde 318,72 çıktı. Perşembe günü de muayeneye gidicem inşallah nasıl sizce gidişat cevaplarınızı bekliyorum bal anneler ve anne adayları 🙏

artisiniz guzel ama bence persembeye daha kese gorunmez 1500 civari vajinal 5000 civari karindan gorunuyor

Maşallah gayet iyi canım tebrikler
Sağol Canım çookk teşekkür ederim. Canım bişey daha takılıyo aklıma. Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba

Canım ben 1500 lerde karından görünüyo diye biliyorum
kan verdim 2300 cikti ertesi gun gittim karindan degil vajinal gorebildik 1500de karindan gorunmesi coookk cokk dusuk ihtimal

Tmm canım çoook teşekkür ederim. Bişey daha sorsam sana ☺
Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba

Kanama oluyormuş ve bazı anne adaylarında düşük tehlikesi yaratabiliyormuş. Bende alttan baktırmadım o yüzden. Ultrason için bekliyorum
bilimsel olarak kanitlanmis bir riski yok

Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba. Yani normalde daha fazla olması gerekiyo değerin dimi

Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba
hcg kisiden kisiye farklilik gosteriyor ayni gun dollenme olsa bile birinin yuksek birinin daha dusuk cikabiliyor. Onemli olan duzenli artis olmasi

Kesinlikle bilimsel bi dayanağı yok. Zaten zarar veren bişey olsa bakılmaz.
Evet ama bende enfeksiyon da var. Zor tutunmuş bir embriyo ise zarar verebilir. O yüzden gece gündüz yatıyorum ben. Hem az daha bekler ultrasonda görürüm. Acelem yok ya😂😂

Sağol Canım çookk teşekkür ederim. Canım bişey daha takılıyo aklıma. Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba
herkesin farklıdır lütfen arkadaşınla kıyas yapma canım.keyfini çıkar dua et

Evet ama bende enfeksiyon da var. Zor tutunmuş bir embriyo ise zarar verebilir. O yüzden gece gündüz yatıyorum ben. Hem az daha bekler ultrasonda görürüm. Acelem yok ya😂😂
Riskli bi durumunuz varsa doktor yaklaşımı başka olur tabiki ama genel olarak böyle bi düşünce var ve çok yanlış. Rabbim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Back
X