Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Canım çookk teşekkür ederim. Canım bişey daha takılıyo aklıma. Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acabaMaşallah gayet iyi canım tebrikler
Canım ben 1500 lerde karından görünüyo diye biliyorumartisiniz guzel ama bence persembeye daha kese gorunmez 1500 civari vajinal 5000 civari karindan gorunuyor
kan verdim 2300 cikti ertesi gun gittim karindan degil vajinal gorebildik 1500de karindan gorunmesi coookk cokk dusuk ihtimalCanım ben 1500 lerde karından görünüyo diye biliyorum
hayir hicbir zarari yok acitan bisey de degilAnladım canım. Peki alttan bakılmasının bi zararı var mı?
Kanama oluyormuş ve bazı anne adaylarında düşük tehlikesi yaratabiliyormuş. Bende alttan baktırmadım o yüzden. Ultrason için bekliyorumAnladım canım. Peki alttan bakılmasının bi zararı var mı?
Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acabaTmm canım çoook teşekkür ederim. Bişey daha sorsam sana ☺
bilimsel olarak kanitlanmis bir riski yokKanama oluyormuş ve bazı anne adaylarında düşük tehlikesi yaratabiliyormuş. Bende alttan baktırmadım o yüzden. Ultrason için bekliyorum
tabikiTmm canım çoook teşekkür ederim. Bişey daha sorsam sana ☺
Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba. Yani normalde daha fazla olması gerekiyo değerin dimitabiki
Kesinlikle bilimsel bi dayanağı yok. Zaten zarar veren bişey olsa bakılmaz.Kanama oluyormuş ve bazı anne adaylarında düşük tehlikesi yaratabiliyormuş. Bende alttan baktırmadım o yüzden. Ultrason için bekliyorum
hcg kisiden kisiye farklilik gosteriyor ayni gun dollenme olsa bile birinin yuksek birinin daha dusuk cikabiliyor. Onemli olan duzenli artis olmasiBenim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba
Evet ama bende enfeksiyon da var. Zor tutunmuş bir embriyo ise zarar verebilir. O yüzden gece gündüz yatıyorum ben. Hem az daha bekler ultrasonda görürüm. Acelem yok yaKesinlikle bilimsel bi dayanağı yok. Zaten zarar veren bişey olsa bakılmaz.
herkesin farklıdır lütfen arkadaşınla kıyas yapma canım.keyfini çıkar dua etSağol Canım çookk teşekkür ederim. Canım bişey daha takılıyo aklıma. Benim arkadaşım reglini bir gün geçmişti bhcg yüksek çıkmıştı. Ben 26-27-28 günlerde oluyorum değişiyo yani. Bu tarihlere göre de geçti bi kaç gün regl tarihim. Geç döllenme mi oldu acaba. Bi problem mi var ki acaba
Yaaa çookk sağol canımmm bu çok takıldı aklıma niye böyle diye. İnşallah sağlıklı ilerlerhcg kisiden kisiye farklilik gosteriyor ayni gun dollenme olsa bile birinin yuksek birinin daha dusuk cikabiliyor. Onemli olan duzenli artis olmasi
Riskli bi durumunuz varsa doktor yaklaşımı başka olur tabiki ama genel olarak böyle bi düşünce var ve çok yanlış. Rabbim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin.Evet ama bende enfeksiyon da var. Zor tutunmuş bir embriyo ise zarar verebilir. O yüzden gece gündüz yatıyorum ben. Hem az daha bekler ultrasonda görürüm. Acelem yok ya![]()