Bhcg nin yavaş yükselmesi

Luckyluck07

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
73
35
88
28
👋🏻 merhaba. 20 aralıkta son adetimi yaşamıştım normalde 32 güne bir olurum. 2 ay öncede kimyasal düşük geçirdim 😕 dokor grip ilaçları yazmıştı kullanmadan önce ne olur ne olmaz diye hormon testi yaptırdım ayın 16 sında sonuç 37 çıktı. Çok sevindim ama 2 gün sonra tekrar Baktırmak istedim gitmediğim bir doktora gittim sonuc bile görmeden düşecek dedi. 😕 bende sonucu doktora göstermedim ama 54 çıkmıştı. Aslında katlanarak artması gerekiyormuş ama çok az artmış şimdi yarın yine kan vermem lazım. Ama korkuyorum. Böyle bir olay yaşayan varmı . Kendi doktorum dEğer düşmemiş umudunu kaybetme dedi. Ama sonucuna hazır değilim.

Labaratuvarlar arasında fark olablir yavaş yükselip normal ilerleyen gebeliklerde var. Ama kötü ihtimale de hazırla kendini. İyi tarafından bak gebe kalabiliyorsun. Mutlaka bebeğini kucağına alacaksın. Dua ve sabırla bekle.

Bugün vereceğiniz kanı 2. testi yaptırdığınız hastanede yaptırın sonuçlar farkedebiliyor güzel ilerler inşallah :)

👋🏻 merhaba. 20 aralıkta son adetimi yaşamıştım normalde 32 güne bir olurum. 2 ay öncede kimyasal düşük geçirdim 😕 dokor grip ilaçları yazmıştı kullanmadan önce ne olur ne olmaz diye hormon testi yaptırdım ayın 16 sında sonuç 37 çıktı. Çok sevindim ama 2 gün sonra tekrar Baktırmak istedim gitmediğim bir doktora gittim sonuc bile görmeden düşecek dedi. 😕 bende sonucu doktora göstermedim ama 54 çıkmıştı. Aslında katlanarak artması gerekiyormuş ama çok az artmış şimdi yarın yine kan vermem lazım. Ama korkuyorum. Böyle bir olay yaşayan varmı . Kendi doktorum dEğer düşmemiş umudunu kaybetme dedi. Ama sonucuna hazır değilim.

Korkma canım benim ilk sonucum 10 çıkmıştı ikinci 60 cıktı labaratuvardaki adam niye by kadar düşük bi değer ki diye beni korkuttu. Doktora gittim. Artık takip etme dedi. doktoruna güven icin rahat edecekse takip et ama bence etme. Ilkinde takip ettin değişen bir şey oldu mu?

Back
X