- 27 Haziran 2022
- 374
- 117
- 53
- 46
- Konu Sahibi Asi gelincik
Merhaba kızlar 14 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için kurtaj oldum. Hala betam sifilanmadi. Acaba bu şekilde hamile kalmam mümkün müdür?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yeni sıfırlanıyodur zaten. vucut kendını hamıle goruyo demek oluyo bhcg varken. yumurtlama olmaz. kurtaj tarıhı adet tarıhın olcak 35 40 gun ıcınde adet olursun. sonra yumurtlama olunca hamıle kalman normal olur hıc adet gormeden de kalan var ama ozellıkle adet gorebılıyormusun bı sorun var mı kurtaj sonrası dıye 1 adet gor dıye bekletıyolar minimum ve rahım toparlancak ılla ki. doktorlara gore 2 3 ay kesın beklenmelı korun yaniMerhaba kızlar 14 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için kurtaj oldum. Hala betam sifilanmadi. Acaba bu şekilde hamile kalmam mümkün müdür?
Kurtajdan 4 gün sonra yumurta vardi canım kafam karıştı acikcasi 14 mm di hatta.daha yeni sıfırlanıyodur zaten. vucut kendını hamıle goruyo demek oluyo bhcg varken. yumurtlama olmaz. kurtaj tarıhı adet tarıhın olcak 35 40 gun ıcınde adet olursun. sonra yumurtlama olunca hamıle kalman normal olur hıc adet gormeden de kalan var ama ozellıkle adet gorebılıyormusun bı sorun var mı kurtaj sonrası dıye 1 adet gor dıye bekletıyolar minimum ve rahım toparlancak ılla ki. doktorlara gore 2 3 ay kesın beklenmelı korun yani
o zaman bence dr a gıtmen daha mantıklı. tek bhcg den bıle anlayamazsın. rahım ıcı kalınlıgından falan anlar doktor ya da sımdıye kadar sıfırlanmalıydı der. lakın kurtajdan sonra 15 gun ılıskı yasagı oluyor genelde . enfeksıyon olmaması ıcın yanı eger buna dıkkat ettıysenız o yumurtlama kacmıstır 21ınde falan catlamıstır heralde.. ya da kan versen 2 kez azalıyor mu artıyor mu gorsen :S cok ıkılemde kaldım sen yumurtlama oldu dıyınce :SKurtajdan 4 gün sonra yumurta vardi canım kafam karıştı acikcasi 14 mm di hatta.
Aynen canım iliski olmadi hiç kanamam yeni kesildi çünküo zaman bence dr a gıtmen daha mantıklı. tek bhcg den bıle anlayamazsın. rahım ıcı kalınlıgından falan anlar doktor ya da sımdıye kadar sıfırlanmalıydı der. lakın kurtajdan sonra 15 gun ılıskı yasagı oluyor genelde . enfeksıyon olmaması ıcın yanı eger buna dıkkat ettıysenız o yumurtlama kacmıstır 21ınde falan catlamıstır heralde.. ya da kan versen 2 kez azalıyor mu artıyor mu gorsen :S cok ıkılemde kaldım sen yumurtlama oldu dıyınce :S
o zaman hamıle kalamazsın ki:) neden korktun :)Aynen canım iliski olmadi hiç kanamam yeni kesildi çünkü
15 20 gün olmadan ilişki yaşamayın sonra sorun yaşarsınızAynen canım iliski olmadi hiç kanamam yeni kesildi çünkü
Bugünden itibaren baslayacam:)hormon düşmeden olmaz diyorlaro zaman hamıle kalamazsın ki:) neden korktun :)
selam canım,Kurtajdan 4 gün sonra yumurta vardi canım kafam karıştı acikcasi 14 mm di hatta.
Canim tam 1 ay sonra 25 ti ve tahlilden 5 gun sonra adet oldumselam canım,
kurtaj sonrası ne zaman betan düştü?
benım kurtaj sornası 7.günü, 2354 cıkmıstı ..
senın nasıldı acaba ?
anladım canımmm ozaman baya gec dusuyorCanim tam 1 ay sonra 25 ti ve tahlilden 5 gun sonra adet oldum
Malesef canım bazisinin hemen düşerken bazısı ayı buluyor. Simdide kist oldu galiba çok üzgünumanladım canımmm ozaman baya gec dusuyor
ben kurtajdan bır hafta sonra 2345 cıkınca şok olmuştum
Ah canm yaa, inşallah Rabb'im şifa versin hepimizeMalesef canım bazisinin hemen düşerken bazısı ayı buluyor. Simdide kist oldu galiba çok üzgünum
Amin inşallah canimAh canm yaa, inşallah Rabb'im şifa versin hepimize