Bhcg , ultrason ve gebelik kisti

Eyvahvaveyla

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
32
27
18
Hanımlar merhaba ,
5 mart(bat 2 gün öncesi ) bhcg 248
7 mart ( bat) bhcg 707
9 mart bhcg 1233
Dün aşırı kasık ağrısıyla doktora gittim sata göre 4+3 gebelik var artış güzel dedi vajinalda görebiliriz bakalım dedi ama görülmedi rahim güzel kalınlaşmış gebelik kistin oluşmuş dedi . Çevrenizde ya da ilk gebeliklerinizde gebelik kisti denilen durum oldu mu beni çok fazlasıyla ürküttü keseyi görürüz diyip görememesi de tedirgin etti

Seni hic bir sekilde korkutmak istemiyorum ama banada öyle söylenildi ve bugün kötü haber aldim.

Bende 5. Haftada kesti gördü vajinal 7. Haftada vajinal kalp duyuldu bence sakin olun

Benimde görünmedi bugün ve doktor tekrar kan testi istedi,kimyasal gebelik oldugunu söyledi bana.
Çok şükür ben bugün keseyi gördüm hatta doktorum bebeği de gördüğünü ama tam emin olmadığım için bir şey diyemiyorum şu an haftaya kalp atışını kesin duyarsınız dedi
Büyük bir ağrıyla başka hastahaneye gitmiştim dış gebelik diyip acil şehir hastanesine gönderdi burada da kese de göründü sıkıntı olmadığını söyledi
Benimde kimyasaldan sonraki ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…