Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık beta uzmanı oldum sayılır:) canım başka değerlerle karşılaştırma kendi değerini senin yumurtlama ve yerleşme günün farklı olabilir iki gün sonra tekrar baktır artarsa sıkıntı yok rahatlaArkadaslsr benim bat yarin,,, bugun bhcg 8.53 cikti sizce cok mu dusuk boyle baslayipta katlanipta artan oldu mu????
Arkadaslsr benim bat yarin,,, bugun bhcg 8.53 cikti sizce cok mu dusuk boyle baslayipta katlanipta artan oldu mu????
Bu sabah tekrsr idrar tedti yaptım yine silik hcg degerim katlanmamış mı yani??artık beta uzmanı oldum sayılır:) canım başka değerlerle karşılaştırma kendi değerini senin yumurtlama ve yerleşme günün farklı olabilir iki gün sonra tekrar baktır artarsa sıkıntı yok rahatla
Evet biliyorum ama test aynı silik olunca hcg yükselmemiş mi merak ettim5 in üstü gebelik var sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için 2 gün sonra kan testini tekrarlamalısınız
hayırlı olsun inşallah
canım idrar testini bırak artık ordan nasıl anlayacaksın katlanıp katlanmadığını sana artık sayısal değer lazım kanda baktır kafanı karıştırma:)Bu sabah tekrsr idrar tedti yaptım yine silik hcg degerim katlanmamış mı yani??
:)) haklısın pazartesi gideceğim inşcanım idrar testini bırak artık ordan nasıl anlayacaksın katlanıp katlanmadığını sana artık sayısal değer lazım kanda baktır kafanı karıştırma:)
Ahh canım inşş sağlıklı gebelik ve doğum geçiririz inş değerin yükselir ne diyim bende snin gibi sayılırım dün adet günümdü henüz olmadım idrar testleri silik kanda 8.53 umutla yükselmesini bekliyorum bendemerhaba kızlar.
forumda bikaç yere yazdım belki bana yardım edebilirsiniz
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye
(daha önce ikiz bebeklere hamileydim 8 haftalıkken 6 şubatta aldırmam gerekti)
şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim
merhaba kızlar.
forumda bikaç yere yazdım belki bana yardım edebilirsiniz
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye
(daha önce ikiz bebeklere hamileydim 8 haftalıkken 6 şubatta aldırmam gerekti)
şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim
Belki adet oncesi diye oyledir sen dinken bol bol uzan adetin gecsin dr gidersinbenim adetime daha 6 gün var
aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
3 güünde hcg artması gerekirdi ama 1 sayı bile artmamış.
çok mutsuzum.korkuyorum
tatlım hayırlısı herşeye hazırlıklı ol dediğin gibi artması gerekirdi..benim adetime daha 6 gün var
aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
3 güünde hcg artması gerekirdi ama 1 sayı bile artmamış.
çok mutsuzum.korkuyorum
idrarda 50 nin uzeri cikio die biliorum sen kan testi yaptir en guvenilir o canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim yuzunu guldursun.Bu sabah tekrsr idrar tedti yaptım yine silik hcg degerim katlanmamış mı yani??