Aşılama Bhcg

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle canım. Oylelerine hayret ediyorum zaten. Kazayla hamile kaldım diyor. O kadar garip geliyo ki. Yani affedersin arkadaşıma diyorum ki ben Allah'tan esnekliğimiz var amuda bile kalktık ki aman tutsun olsun 😂😂😂😂😂😂😂 Ahh ahhh 😂😂😂
Yapmadığınız ne kaldı ki 😂 ama sen başardın bak darısı başıma artık transferime az kaldı heyecandan bazen duramıyorum 🥰

Bak sana bir motivasyon daha bırakayım .Ben polis okulundayken bir abi vardı o da polis kantinden sorumluydu. Eşi doğum yaptı kızları oldu. Ama doğumdan bir gün sonra vefat etmiş. Bizde bilmiyoruz hayırlı olsun abi falan diyoruz . Neyseki sonra yanında uyardı bizi. Diyeceksin bunun neresi motivasyon. Bir kaç gün önce o abinin WhatsApp durumunda şükür ikizlerimiz doğdu diyodu. Elif ve Numan . Şu an yazarken bile gozlerim doluyo. Herkese de anlattım biliyo musun . Allah çok büyük geciktiriyosa güzelleştiriyodur gerçekten. İnşallahhhhh hayırlı haberlerini alırım 🤲

Son düzenleme:
Bak sana bir motivasyon daha bırakayım .Ben polis okulundayken bir abi vardı o da polis kantinden sorumluydu. Eşi doğum yaptı kızları oldu. Ama doğumdan bir gün sonra vefat etmiş. Bizde bilmiyoruz hayırlı olsun abi falan diyoruz . Neyseki sonra yanında uyardı bizi. Diyeceksin bunun neresi motivasyon. Bir kaç gün önce o abinin WhatsApp durumunda şükür ikizlerimiz doğdu diyodu. Elif ve Numan . Şu an yazarken bile gozlerim doluyo. Herkese de anlattım biliyo musun . Allah çok büyük geciktiriyosa güzelleştiriyodur gerçekten. İnşallahhhhh hayırlı haberlerini alırım 🤲
tek tesellimiz gecikiyorsa güzelleşiyordur oluyor zaten. bir gelişme olursa mutlaka yazacağım :KK68:

sebepsiz kanama oldu bu şekilde olmaz dedi doktorum olsa da başarı oranı düşük olur dedi.
Normalde oluyo muydu öyle hiç. Yoksa stres yaptın diyemi acaba 😔 Çok üzüldüm canım yaaaa Tam bilmiyorum prosedürü bundan sonra nasıl bir yol izliyolar

Normalde oluyo muydu öyle hiç. Yoksa stres yaptın diyemi acaba 😔 Çok üzüldüm canım yaaaa Tam bilmiyorum prosedürü bundan sonra nasıl bir yol izliyolar
şuan tam adetin sökülmesini beklicez sökülünce yeniden gidicem bir aksilik olmazsa yeniden başlicaz

Back
X