• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Bhcg

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle canım. Oylelerine hayret ediyorum zaten. Kazayla hamile kaldım diyor. O kadar garip geliyo ki. Yani affedersin arkadaşıma diyorum ki ben Allah'tan esnekliğimiz var amuda bile kalktık ki aman tutsun olsun 😂😂😂😂😂😂😂 Ahh ahhh 😂😂😂
Yapmadığınız ne kaldı ki 😂 ama sen başardın bak darısı başıma artık transferime az kaldı heyecandan bazen duramıyorum 🥰

Bak sana bir motivasyon daha bırakayım .Ben polis okulundayken bir abi vardı o da polis kantinden sorumluydu. Eşi doğum yaptı kızları oldu. Ama doğumdan bir gün sonra vefat etmiş. Bizde bilmiyoruz hayırlı olsun abi falan diyoruz . Neyseki sonra yanında uyardı bizi. Diyeceksin bunun neresi motivasyon. Bir kaç gün önce o abinin WhatsApp durumunda şükür ikizlerimiz doğdu diyodu. Elif ve Numan . Şu an yazarken bile gozlerim doluyo. Herkese de anlattım biliyo musun . Allah çok büyük geciktiriyosa güzelleştiriyodur gerçekten. İnşallahhhhh hayırlı haberlerini alırım 🤲

Son düzenleme:
Bak sana bir motivasyon daha bırakayım .Ben polis okulundayken bir abi vardı o da polis kantinden sorumluydu. Eşi doğum yaptı kızları oldu. Ama doğumdan bir gün sonra vefat etmiş. Bizde bilmiyoruz hayırlı olsun abi falan diyoruz . Neyseki sonra yanında uyardı bizi. Diyeceksin bunun neresi motivasyon. Bir kaç gün önce o abinin WhatsApp durumunda şükür ikizlerimiz doğdu diyodu. Elif ve Numan . Şu an yazarken bile gozlerim doluyo. Herkese de anlattım biliyo musun . Allah çok büyük geciktiriyosa güzelleştiriyodur gerçekten. İnşallahhhhh hayırlı haberlerini alırım 🤲
tek tesellimiz gecikiyorsa güzelleşiyordur oluyor zaten. bir gelişme olursa mutlaka yazacağım :KK68:

sebepsiz kanama oldu bu şekilde olmaz dedi doktorum olsa da başarı oranı düşük olur dedi.
Normalde oluyo muydu öyle hiç. Yoksa stres yaptın diyemi acaba 😔 Çok üzüldüm canım yaaaa Tam bilmiyorum prosedürü bundan sonra nasıl bir yol izliyolar

Normalde oluyo muydu öyle hiç. Yoksa stres yaptın diyemi acaba 😔 Çok üzüldüm canım yaaaa Tam bilmiyorum prosedürü bundan sonra nasıl bir yol izliyolar
şuan tam adetin sökülmesini beklicez sökülünce yeniden gidicem bir aksilik olmazsa yeniden başlicaz

Back
X