Bhcg

manolya41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
224
1
96
48
Kocaeli
kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp

canım benimde yumurtalar perşembe toplandı cumartesi transfer edildi yani iki gün sonra ben cumartesi ile birlikte 14. gün sonra tahlile gideceğim ...hangi hastane senin hastane .

geç tutunma olduysa belki düşük çıkmış olabilir canım ..
benim 3. gün transferim olmuştu , bana 12. gün yap dediler testi , aynı ün transfer olan başka bir bayana ise 13. gün yap dediler , onun 2. gün transferiydi çünkü .. o yüzden belki de yenile demiş olabilirler ..
evet , değer çok düşük ama inşallah yükselir .. bir yerde okumuştum , senin gibi9.-10. gn değeri çok düşük hatta yanlış hatırlamıyorsam değeri 0'mış , 2 gün sonra değeri yükselmiş ve hamileymiş ..
inanalım ve dua edelim , mucizeler biz insanlar için ..

canım hiç tutnma olmasaydı değerin 0 çıkardı bence tutunma olmuş.yarın birdaha kan testi yaptır.
inş yükselmiştir.sevgiler...

tşk ederim ço saolun kı<lar hayırlısı beklemeye karar verdim galiba transfer günüde sayılmıyomuş ben transfer gününüde saymıştım

canım benimde yumurtalar perşembe toplandı cumartesi transfer edildi yani iki gün sonra ben cumartesi ile birlikte 14. gün sonra tahlile gideceğim ...hangi hastane senin hastane .

bürüksel canım se hangi hastane ay saolun sabah sabah biraz rahatladım inanki inş tutunmuşlardır

canım keşke ilaçlarını kullansaydın doktorunun sözünden çıkma derim hiç belli olmaz Allah büyüktür belki hamişsindir....

canım keşke ilaçlarını kullansaydın doktorunun sözünden çıkma derim hiç belli olmaz Allah büyüktür belki hamişsindir....

saol canımkullanıyorum dün biraz geçaldım ilacı hepsi o kadar içimde kalmasın soru işaretiolsun istemiyorum inş olur bu arada kızlar jel kullanıyor musunuz bende çok kötü kaşıntı yaptı sizde böyle bir şikayet varmı

Back
X