Bhcg

LAVXIXNXIXAW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
107
0
96
42
Kocaeli
Kızlar transferin 9. Günü bhcg yapan varmı ...ben yaptırdım negatif çıktı kanamam var diye yaptırdım ..ama az ..çok üzgünümmm.. Olmadı

Yapma arkadaşım,

Daha çok erken. Doktorların bir bildiği var ki 12. gün test istiyorlar. Ya hamileysen? Yazık değil mi bebişine, bebişlerine. Dayan arkadaşım, tekrarlarsın testi ama zamanında, üzme kendini.

cnm ben yapmıstım 24 çıkmıstı ama hemşire çok kızdı bana hamıle oldugun halde çıkmayabilirdi uzulurdun sonra dedı başınada gelmışşş cnmmmm hastanın bırı 9. gunu yaptırmıs negatıf çıkmış ama 12. gunu hamıleymışşş eger tek bebek se çıkmayabilirrrr sakın umıdını kaybetme arkadaşımmmm

CANLARIM YA ÇOK SAĞOLUN ..

GERÇEKTEN ÖYLE BİŞEY OLMUŞMU SEDACIM ÇOKKK SEVİNDİM ANLATAMAM SANA ..EN AZINDAN BU GECE RAHAT UYUYCAM ..DİLE BENDEN NE DİLERSEN.hihoyyyt

CANLARIM YA ÇOK SAĞOLUN ..

GERÇEKTEN ÖYLE BıŞEY OLMUŞMU SEDACIM ÇOKKK SEVıNDıM ANLATAMAM SANA ..EN AZINDAN BU GECE RAHAT UYUYCAM ..DıLE BENDEN NE DıLERSEN.hihoyyyt

cnm bana hemsıre dedııııııı gerçekten olmuş yumurta geç tutunmuş olabılır hcg de geç salgılamaya başlamışşşşşş olabılır sen sıkma canını 12. gununu bekle ve tekrar dene 9. gunu kesın sonuç olsaydı butun doktorlar 9. gunu test ısterlerdı dımı neden 12 gunu istesınlerkı

Bence de. Bir bildikleri var 12. günde yaptırın derken. Üzme kendini, lütfen vaktinde yaptır ve güzel haberlerini bize de ver.

Back
X