Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha çok erken. Doktorların bir bildiği var ki 12. gün test istiyorlar. Ya hamileysen? Yazık değil mi bebişine, bebişlerine. Dayan arkadaşım, tekrarlarsın testi ama zamanında, üzme kendini.
cnm ben yapmıstım 24 çıkmıstı ama hemşire çok kızdı bana hamıle oldugun halde çıkmayabilirdi uzulurdun sonra dedı başınada gelmışşş cnmmmm hastanın bırı 9. gunu yaptırmıs negatıf çıkmış ama 12. gunu hamıleymışşş eger tek bebek se çıkmayabilirrrr sakın umıdını kaybetme arkadaşımmmm
cnm bana hemsıre dedııııııı gerçekten olmuş yumurta geç tutunmuş olabılır hcg de geç salgılamaya başlamışşşşşş olabılır sen sıkma canını 12. gununu bekle ve tekrar dene 9. gunu kesın sonuç olsaydı butun doktorlar 9. gunu test ısterlerdı dımı neden 12 gunu istesınlerkı