Ben Antalya da yaşıyorum canım. Zaten bu da ikinci aşılamam. Parası hiç önemli değil canım eşimde bizde çalışıyoruz. Valla bebişimiz olması için herşeyi dökeriz. O kadar çok istiyoruz. Onun içinde Rabbim onunla sınıyor bizi.
Benim doktor kromozom testine baktı bişey demedi kan pıhtılaşması varmış onunda caresi iğne dedi. Hamile kalınca başlıycaz dedi. Hamile kaldım başladık hatta bayramdan önce git gez dolaş bebeğine bişey olmayacak onun iğnesini de kullanıyoruz kafana bişey takma dedi. Ama dün kü 98 sonucuyla yıkıldık biz en azından 150-200 beklerken doğru düzgün gelişmemiş bile, benim vücudumda var bişey bebek gelişmiyor. Bugün üç buçuk gibi yine kan verip sonuçla bir doktora gitcem. Dün zaten eşim dedi ki tüp bebek yaptıralım dedi. Ya benim bebeğim oluyor ama dedim. Kafam o kadar karışık ki canım, olmazsa dediğin gibi bi tüp bebek merkezine gidip güzelcene konuşmak. Bizi yönlendiren kimse yok ki canım başımızda bi bilenimiz yok bu doktoru da tüp bebek araştırması yapıyorduk orada denk geldi. Biliyor gibi geldi ama tam da bilmiyormuş demek ki