7binlerde. Siz ne zaman gördünüz acaba
Yani 2 katı olmasa da 2ye yakın. Kesenin şimdiye kadar görünmesi lazımdı dimi ?
Karından usgden bahsediyorum bu arada. Sizin de mi karındandı
Kilimcinin kör oğluBu konuda anlamadığım bir şey var 2 aralıkta tanıştığım çocuk evine çağırıyor diye konu açmışsınız. Yani 15 gün önce. Şimdi de 2 ay önce ilişkiye girdim dediniz. Sevgiliniz ya da eşiniz askerdeyse sizi eve çağıran kim.
Gerçi kimsenin ihaneti kimseyi ilgilendirmez ama böyle olunca da insanın aklına ağam bizimle eğlenir durumu geliyorKilimcinin kör oğlu
Ohaa ciddi misin? Ülen bildiğin aile içi neler dönmüş.... Acaba evli de farklı arayışlara mı girdi adam yokken de adama kakalamaya çalışıyor??? Nasıl ya??? Beyin terk bende nerelere düştük RabbimBu konuda anlamadığım bir şey var 2 aralıkta tanıştığım çocuk evine çağırıyor diye konu açmışsınız. Yani 15 gün önce. Şimdi de 2 ay önce ilişkiye girdim dediniz. Sevgiliniz ya da eşiniz askerdeyse sizi eve çağıran kim.
Bizimle dalga geçiyor olma ihtimali daha baskın geliyor bana.Ohaa ciddi misin? Ülen bildiğin aile içi neler dönmüş.... Acaba evli de farklı arayışlara mı girdi adam yokken de adama kakalamaya çalışıyor??? Nasıl ya??? Beyin terk bende nerelere düştük Rabbim
İnşallahBizimle dalga geçiyor olma ihtimali daha baskın geliyor bana.
İhtimal yok baya bildiğin t**k geçiyor çok sevgili meryem ana adayı. Eminim buna. Sizde aynını yapın geçin.Bizimle dalga geçiyor olma ihtimali daha baskın geliyor bana.
Öyle zaten. Resmen dalga geçiyor. Erkekler bile biliyor betahgc ne olduğunuGerçi kimsenin ihaneti kimseyi ilgilendirmez ama böyle olunca da insanın aklına ağam bizimle eğlenir durumu geliyor
Daha önce de benzer konular açmış. Evet dalga geçiyor işte insan bu kadar basit ve saçma bir şeyle nasıl eğlenebilir hayret. Ha dalga geçmiyorsa daha vahim orası ayrıİhtimal yok baya bildiğin t**k geçiyor çok sevgili meryem ana adayı. Eminim buna. Sizde aynını yapın geçin.
Evet hanımefendi gebesiniz kutluyoruz sizi, yarın gelin sezaryen doğum yapalım.
Çok benzer konular var böyle milletle salga geçen hiç tenezzül edip cevap vermeyeceksin işte.Daha önce de benzer konular açmış. Evet dalga geçiyor işte insan bu kadar basit ve saçma bir şeyle nasıl eğlenebilir hayret. Ha dalga geçmiyorsa daha vahim orası ayrı
Yemin ederim ki dalga geçmiyorumDaha önce de benzer konular açmış. Evet dalga geçiyor işte insan bu kadar basit ve saçma bir şeyle nasıl eğlenebilir hayret. Ha dalga geçmiyorsa daha vahim orası ayrı
İşte dalga geçmiyorsan halin daha da içler acısı.Yemin ederim ki dalga geçmiyorum
Sadece buKaç üyeliğiniz var ?
Ya da kaç kişiliğiniz var?Kaç üyeliğiniz var ?
Üyelik sadece bu ama aynı şeyi sorduğunuz bilmemkaçıncı konunuz. Gebelikten bu kadar korkuyorsanız ilişkiye girerken korunun mesela prezervatif diye bir şey var hiç duymuş muydunuzSadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?