- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
merhaba kızlar az önce bir şeye canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim :/ ben haziran ayında minik bir nişan yemeği yapmayı düşünüyorum 30 kişilik falan.Ama boğazda güzel bir yerde olucak.Sadece birinci dereceden aile olucaktı ben iki yakın arkadaşıma da söylemiştim.30 kişiyi çok aşmak istemiyorum hatta ilk sayı 20ydi zorla 30 oldu neyse...işte şimdi dayımla amcamı listeye eklemeyi unutmuşum çok komik ama gerçek
bende iki arkadaşımı silmeyi düşündüm zaten sadece aile büyükleri olcak.Kızları kırmamak için dedim ki sadece aile olcak kızlar falan hani çağırmadığım için kırılmasınlar diye.kız maddiyat :)))) yazmış.Ne kadar öyle bile olsa bu böyle söylenir mi ki olayın maddiyatla alakası yok sadece çok kişi istemiyorum kuzenlerimi bile çağırmazken iki arkadaşıma kuzenlerim alınabilirler diye düşündüm. ayy insanlardan hemen soğuyorum kendisi sanki kraliyet ailesi nefret ediyorum kendi gibi davranmayıp mütevazi olmayan insanlardan

Çok önemli not :) kızlar konuşma şekli gibi yazdığım için o aşırı şık falan yazmışım yoksa öyle abarttığım gibi de değil hahahaa :)

Çok önemli not :) kızlar konuşma şekli gibi yazdığım için o aşırı şık falan yazmışım yoksa öyle abarttığım gibi de değil hahahaa :)
Son düzenleme: