• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi adam hepmi yorgun olur.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Bu nasil bir tembelliktir arkadas. Saat 9 oldumu huzursuzlanmaya baslar. Sen nasil bir adamsin kocasin ya..ruh gibi olu gibi .... hayattan bir zevk al ya. Iyyy nefret eder oldum kocamdan. Don bi etrafina bak insanlar mutlu enerjik. 35 yasindasin sen . Tavuk gibi ... offf icimi dokmek istedim biraz.

Bu nasil bir tembelliktir arkadas. Saat 9 oldumu huzursuzlanmaya baslar. Sen nasil bir adamsin kocasin ya..ruh gibi olu gibi .... hayattan bir zevk al ya. Iyyy nefret eder oldum kocamdan. Don bi etrafina bak insanlar mutlu enerjik. 35 yasindasin sen . Tavuk gibi ... offf icimi dokmek istedim biraz.
9 da çok erkenmiş ama yoruluyordur adam bütün gün çalışmaktan. Hafta sonları da öyle mi? Benimki de 22.30 olmadan sızdı bugün. Hem kış mevsimi hem yorgunluk oluyor böyle. Bu kadar büyütmeyin.

Yogun mu calisiyor? Siz calismiyor musunuz?
Ben calusmiyorum.. cocuk olunca birakmak zorunda kaldim. Oglum 4 yadinda erken den kalkar cok gec yatar. Ama inanin ben daha cok yoruluyorum.

Süreklilik arzeden bir durumsa doktora gitmenizi tavsiye ederim.Sizi üzmek istemem ama yakın bir arkadaşım da böyle şikayet ederdi kocasından.kocası rahmetli oldu

Ne is yapiyor esin ?
Cok yoruluyorsa belki dinlenmek istiyordur ..

Yoruluyordur adam bence.
Gün içinde ben de çok yoğun çalıştığım için anlayabiliyorum...

Ben bu konuya sinir oluyorum gercekten, ben o sürekli yorgun olardanim, gunde sekiz saat uyumazsam heryerim agriyor hasta gibi hissediyorum. Esimse 5 saat uyusa yetiyor, tabiki dogal olarak hic beraber yatamiyoruz ama napalim. Bu yaz hotelde bir ciftle tanistik onlarda ayni bizim durumda ama surekli kavga ediyorlar, adam kadina kiziyormus cok uyuyor diye yok biz genciz gezelim falan diyor surekli kavga ediyorlardi.
Kardesim es olabilir hayat arkadasi olabilir herseyim canim cigerim olabilirde ben ne kadar ne zaman uyuyacagimi kimseye soramam. Bu vücudumla benim aramda, az uyuyanlarda kendilerine bit zahmet bir mesgale bulsunlar.

Ben calusmiyorum.. cocuk olunca birakmak zorunda kaldim. Oglum 4 yadinda erken den kalkar cok gec yatar. Ama inanin ben daha cok yoruluyorum.

Her insanin vucut direnci ayni degil ben de cok cabuk yorulurum. Calisiyormus ki yoruluyor. Yoruldu diye soguyani da ilk dega goruyorum. Calismasin evde dursun sevginiz artar bir sure de oyle deneyin. Saka bir yana vitamin kullanabilir. Annem yogun calistigi zamanlarda kullaniyor iyi geldigini soyluyor.

Back
X