- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aglamaklı fılmlerı hıc sevmem..hayatta gitmem,aglarsam durduramıyorum kendimi cunku..yalvardı gıdelim dıye yooook gıtmem dedim..Hiç güleceğim yoktuErkek erkeğe incir reçeli neymiş? Takıl peşine
Bende uykuya çok düşkünüm. Biraksan 24 saat uyurum..hele sabah o sıcacık yataktan kalkıp ise gitmek bana ölüm. .Eşim de tam tersi 4 saat uyusa yeter. Bizde herzaman aynı anda uyuyamayiz. .bazen ona ayak uydurmaya çalışıyorum .bide kış gelmisti Ohh ne güzel uyunulur. .![]()
çok iyi bir insandı.42 yaşında vefat etti.kan kanseriymişmeğer.karısı hep yakınırdı hep yorgın hep yorgun diye.
Onun fılm sevdasından sınemaya gıtmekten nefret eder oldum..
Erkek arkadaşlarıyla incir reçeline gıtcekti..
Aglasam mı gülsem mi..
Onun fılm sevdasından sınemaya gıtmekten nefret eder oldum..
Aglasam mı gülsem mi..
Allah yardımcınız olsuuunBu nasil bir tembelliktir arkadas. Saat 9 oldumu huzursuzlanmaya baslar. Sen nasil bir adamsin kocasin ya..ruh gibi olu gibi .... hayattan bir zevk al ya. Iyyy nefret eder oldum kocamdan. Don bi etrafina bak insanlar mutlu enerjik. 35 yasindasin sen . Tavuk gibi ... offf icimi dokmek istedim biraz.
kızım uyuyor başucumda kahkaha atamıyorum ama içten bayaaaa güldüm :)Şu forumda bir uyku açıcı olarak loş ortam hoş kıyafet romantik sofra hafif müzik önerisi verilmemişti. O da verildi tam oldu. Ne dörtlüymüş be her derde deva..
Kırmızı dantelli geceliğin yerini kıyafet almış ama. Gelişme var forumda.Şu forumda bir uyku açıcı olarak loş ortam hoş kıyafet romantik sofra hafif müzik önerisi verilmemişti. O da verildi tam oldu. Ne dörtlüymüş be her derde deva..
ay çok hoşsunuzOnun fılm sevdasından sınemaya gıtmekten nefret eder oldum..
Aglasam mı gülsem mi..
Sürekli erkenden uyuyorsa sağlık problemi olabilir,kansızlık,şeker,tiroit ve b12 eksikliği uyku problemi ve sürekli yorgunluk yapar.Bu nasil bir tembelliktir arkadas. Saat 9 oldumu huzursuzlanmaya baslar. Sen nasil bir adamsin kocasin ya..ruh gibi olu gibi .... hayattan bir zevk al ya. Iyyy nefret eder oldum kocamdan. Don bi etrafina bak insanlar mutlu enerjik. 35 yasindasin sen . Tavuk gibi ... offf icimi dokmek istedim biraz.
Aman uyanmasın cimcime öperim onu. Hep gülsün yüzünüz inşallahkızım uyuyor başucumda kahkaha atamıyorum ama içten bayaaaa güldüm :)
işte o da sorunun içeriğine göre değişiyor. Yerine göre seksi iç çamaşır yerine göre kıyafet ama taktik hep aynı. Ne gelirse gelsin başına üzülme ya giy seksi bişiler allan pullan kur sofranı mumlu güllü ver alttan müziği ışıkları da kapa tamam işte bitti gitti çözüldü her şeye aldatmaya şiddete cinsel sorunlara hakarete iletişim bozukluguna hatta boşanmaya bile bire bir.Kırmızı dantelli geceliğin yerini kıyafet almış ama. Gelişme var forumda.
Her derde deva, romantik ortam seksi kıyafetAman uyanmasın cimcime öperim onu. Hep gülsün yüzünüz inşallah
işte o da sorunun içeriğine göre değişiyor. Yerine göre seksi iç çamaşır yerine göre kıyafet ama taktik hep aynı. Ne gelirse gelsin başına üzülme ya giy seksi bişiler allan pullan kur sofranı mumlu güllü ver alttan müziği ışıkları da kapa tamam işte bitti gitti çözüldü her şeye aldatmaya şiddete cinsel sorunlara hakarete iletişim bozukluguna hatta boşanmaya bile bire bir.![]()
Yok canim senin kocan nefret etmiyordur. Bugun bi garip oldum. Zaten kis disarida cikamiyoruzAa böyle deme benim de 10 da uykum geliyor.
Benim kocam da mı nefret ediyo şimdi benden?
Bwn bazen cocukla ilgilenmemek icin kendini uykuya veriyor diyorum. Bende 1 cocuk var. Allahim size sabir versin. Zaten tembelliginden 2. Cocuk istemiyor. Gerci ben bu uyusuk adama 2. Cocuk yapmamda.bende aynı dertten muzdaribim artık bugün ağladım sinirimden geldi 7 de yemek yedi ve uykuya geçiş bende 3 tane çocuk var akşama kadar ölüyorum koşturmaktan ve ben dr.ada gönderdim heeeç bişiciği yok kendisi 100 kilo ne şeker ne kolesterol maşallah olmasında ama bu kadar uyku ne yaaa gece bebek emziren benim uyuyan o biraz önce ağladım diye geçti koltuğa oturdu şimdide oturarak uyuyor kaldırmayacam tutulsun her yanı(((( öyle sinirliyim ki anlatamam ki kelime sohbet edemiyoruz öyle yorucu işi falanda yok yemin ederim hayat enerjimi sömürdü kıpır kıpır bir insanken hayattan soğudum
bu arada benimki 8 de uyuyor 9 ada razıyım ben
Doktora git diyorum israrla ama gitmiyor.Sürekli erkenden uyuyorsa sağlık problemi olabilir,kansızlık,şeker,tiroit ve b12 eksikliği uyku problemi ve sürekli yorgunluk yapar.