Bende îlk zamanlar cok yakındım bu dırumdan... Eşim cok yogun calısıyor.. Yemegi zor yiyor tv bakarken uyuyakılyor... Vs vs
Eşîm inş malzemeri satan byük bi firmanın müşteri temsilcisi bi nevi o inşaat senin bu înşaat benim.. O bnanın tasarımın ayarla bunu kini ayarla o müşteriyi ayarla bunula anlaş.. Malzemeler geldimi.. Ne zaman sipariş yazılcak ... Susmayan telefon vs vs..
Yapıcak bişi varmıydı .. O bu kadar yorgunlen yogunken..hep calısacaktı o zaman hep bölemi olcaktı diye cook düşündüm.. Onunla güzelce konustum.. Bu zamnların birdaha geri gelmiceni beraber dertlestık.. O farketmeden onun sevdigi filmleri actım hep.. Aaa cayda demlesem ne güzel gider deyip ızattım geceleri.. Kızımz var 2 yasında yemekten sonra onları basbasa bıraktım bahane bulup ama al ılgılen kızınla demedım.. Aşkım kıızmız seni cok özlüyo sürekli baba diyo ben sofrayı toplarken sende bi ilgilen olurmu diye.. Uyıcana kalkta cocuga bak demedım..
Kızıno cok seviyo cok düşkün onu bu yönden cok kullandım.. Kıızm seni özledi diyince herseyi unutuyodu.
Onunla konusırken hep en cok sevdigi tatlıları yemekleri yaptıkca yedikca konustukca ögrendim.. Süpriz yaptım cayın yanına aaa eşimin sevdigi bi pasta.. Yada kuruyemiş.. İyikide almıssın mervişim dedıgı cok oldu. .. Ona caktırmadan onu ayakta tutdum.. Cok yorgun oldugunda bıraltım.. Hatta bn dedım askım yorgun görünüyosun istersen dinlen diye bazen tmm bazen yok ya geçer birazdan dedi.. Bazen cok zorlandı bazen hiç aklına bile gelmedi..
Uzun uzadıya anlattım bazıları önmsemiyo ewet erkeklerin hepsi bir degil ama eger onu cok seviyor ve bu durumu asmak istiyorsanız onunda tek kötü huyu yorgynluktna uyumaksa ugrasmaya deger..
Pazar günleri kahvaltıdan sonra bile uyuyodu bazen.. Keyif uykusu diyodu.. Gidip yanına yattım beraber keyif yaptık.. Rabbim baska dert vermesin.. Bdv ye girdikce günlük sükür sayım artmaya basladı