• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi adam hepmi yorgun olur.

benm kocamda uyut uyutabilirsen ! gece 2-3 e kadar oturur. ben saabh 7 buçukta kalkıyorum işe ! ama yanlız bırakmamak için oturuyorum. ölücem uykusuzluktan artık :) hep bi dengeisz bu adamlar

kansızlık fln vardır belki...
kırkardeşimde böyle uyumak için yaşıyo resmen...
bi test yaptırın..

dert sizin koca sizi :)
mücadele etceksiniz yatınca yorganı çekin üzerinden anlaşma yapın,pazarlık yapın ladese tutuşun kaybeden o gece geç yatsın falan :D
muzip ve sevimli hareketlerle bunu başarabileceğinize inanıyorum :))

malesef bu durumu bizde yaşıyoruz :KK22::KK22:
ben sürekli erkenden uykusu gelen kişiyim
ve erkek arkadaşım tam bir gece kuşu :KK15:
biraz renklendirmeyi deneyebilirsin

Iyi ki kocamla evliyim. Birbirimizden nefret etmeden evlilik surdurebiliyoruz. Ikinizde uyuyoruz çokta seviyorum uykuyu valla ohh sefam olsun. Haftasonları öğlen kadar uyuyup aksama kadar yatak keyfi yapiyoruz süper oluyor. Esinizle yatakta vakit gecirseniz belki hoş olur

Bende tavukgillerdenim..Bazen çocuklardan bile önce uyurum..Eşimde bazen şikayet eder bu durumdan ama benden soğumadı hiç yaavv.. Akşam gidip bi seviyim adamı bari...

Biri tembelmi dedi?
heh işte o benim eşim oluyo ,sürekli yorgun hiçbir hastalığı yok turp gibi maşallah ama doğduğu gün tembel doğmuş düzelirmi desem, yok düzelmez adamın mayası tembellik ben alıştım artık bendede başladı hatta, körle yatan şaşı kalkar misali nişanlıyken 3 e kadar yatıyo diye şok olan ben 1 den önce uyanmaz oldum:KK76:

bu durumda kocamda benim hakkımda böyle düşünüyor heralde:KK45:
çocuktan yorulup 11 gibi bazen de daha erken yatarım
ama uyuyamam en azından yatagımda dinlenirim:KK53:

yoruluyordur yazık , gitmeyin üstüne
şaka şaka
bende çıldırıyorum yorgunluklarına erkeklerin :)

Back
X