Bi adam ugruna günden güne eriyorum....

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
Ayrilik acisi eyvallah dedim alismaya calisiyorum. Yüregimdeki aciya katlanabilirim kaldiriyorum.. Ama büyük bi problemim var. Ben yemek yiyemiyorum ve iyice korkmaya basladim.. Biraz zayifladim. Gücüm kuvvetim kalmadi. Sürekli yatsam yorgunlugum gecmez.. Agzimin ici aci gibi.. Yedigim hersey migdemi bulandiriyo. Yemek yemek sacma geliyo..acikma hissimi kaybettim.. Doktra gittim yemelis in baska yapcak bisi yok dedi.. Anoreksia olmaktan cok korkuyorum. Yiyemiyorum bayanlar bi tafsiye ne olur yeniden nasil yiyebilirim ?? Bi adam ugruna eriyirorum :KK43:((((

Sakin ol düşünemeye çalış. Arkadaşlarınla falan buluş gez bence sürekli hem yemek de yersiniz. Geçmeyecek acı yok, şartlama kendini.

Bence sevdigin seylerden al ve tv izlerken ye, Bir yeniyor ki sorma gecen 1.5 paket cipsi tek oturusta bitirmisim reklam arasi farkettim

Oncelikle yemek sana ne kadar sacma gelse de- yedigim zaten beni terk edecek- gibi, yemelisin. Ayrica yemek dunyada en guzel zevklerden biri. O yeme aninda yasadigin tad bile yeter sana. Canin ne cekiyorsa ye. Hic bisey cekmiyorsa degisik seyler dene belki oyle gelir istegin. Kussan bile bastan ye. Afiyet olsun simdiden :)

Ben de yakin bir zamana kadar yemek konusunda sıkıntiliydim. Yemek onume kondugunda panik oluyordum. Daha ilk lokmadan, nasil bitirecegim diye telasa dusuyordum.

Nasil astim? Oncelikle canimi sikan konuyu arastirmama son verdim. Arastirdikca, destikce ruh halim degisiyordu, lokmalar gozumde buyuyordu.

Yani senin sorunun o adam, arastiriyorsan onu, takip ediyorsan son vereceksin.

Ben bir de sunu yaptim. Sevdigim arkadaslarla, kahvalti yapma, ogle yemegi yeme gibi firsatlara asildim. Sohbet ede ede yerken , bereket geliyor sofraya resmen, kac dilim ekmek yemissin fark etmiyorsun bile.

Bir de hassastir miden, agir seyleri bosver deneme bile, bol sohbetli kahvaltilar oneriyorum.

illa bir yerlerde düşmeniz mi gerekiyor ,ailenizin yürekleri ağızlarına mı gelsin ,gidin azıcık aç insanlara bakında belki bir adam için ne kadar saçmaladığınızın farkına varırsınız ...

Hic yeme problemi yasadinizmi ?? Gercekten ciddi bisi. Insanin elinde olan bisi degil

Ben de yakin bir zamana kadar yemek konusunda sıkıntiliydim. Yemek onume kondugunda panik oluyordum. Daha ilk lokmadan, nasil bitirecegim diye telasa dusuyordum.

Nasil astim? Oncelikle canimi sikan konuyu arastirmama son verdim. Arastirdikca, destikce ruh halim degisiyordu, lokmalar gozumde buyuyordu.

Yani senin sorunun o adam, arastiriyorsan onu, takip ediyorsan son vereceksin.

Ben bir de sunu yaptim. Sevdigim arkadaslarla, kahvalti yapma, ogle yemegi yeme gibi firsatlara asildim. Sohbet ede ede yerken , bereket geliyor sofraya resmen, kac dilim ekmek yemissin fark etmiyorsun bile.

Bir de hassastir miden, agir seyleri bosver deneme bile, bol sohbetli kahvaltilar oneriyorum.

Takip ediyorum malesef

yaşamadım ama madem ki tedavi oluyorsunuz ,o zaman biraz gayret edin ne demek bir adam uğruna eriyorum ..Olayı bu kadar dramatikleştirmeyin lütfen ...

Gayret ediyorum elbette.. Olay dramatik. Bunu ben yapmiyorum. Hic asik oldunuzmu ?? Ardindan ayrilik severek ayrilik. Yasadinizmi

Yaa hiç mi ananıza babanıza acımıyorsunuz yazık değil mi ne kadar üzülüyorlardır. Hem ne kadar müthiş bir adam ki kendini bu hallere düşürüyorsun?,

X