• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akıl beynim durdu!!

Allah kolaylık versin, daha lohusalığınız Yen'i bitmiş hala hassassınız, insan Doğumdan sonra en az 6 ay psikolojik olarak kendine gelemiyor. Kendisiyle konuşun , içinizde kalmasın
Konuşucam içimdekileri dökçem bırakçam dağınık kalsın.hepsi üst üste geldi zaten hamileliğiminn son haftası ha bitti bebeğime kavuştum yeni bi başlangıç umutlarıyla hayata başlamam,lohusalığın verdiği depresyon ,tam çıktım bebeğime ortama alışıcam derken kocadan yediğim gol.beynimm kaldırmıyo o kadar çok şey düşünüyo ki uçları birbirine çarpıyo

Çok çook üzüldüm resmen sizin hayatınızı kararttı yazık değil mi minicik bebeğine nankör herif bence hemen boşanın nafaka ve tazminat davası açın perişan edin onu artık ondan sana kpca olmaz mesleğinde var bebeğinle bir dünya kur kendine
Gerçekten nankör bu evlilikte herşeyi ben yaptım,biraz gergin olsak ben konuşturmaya çalıştım çünkü ben huzırsuzluk istemeyen bi insanım gerçi kimse istemez de.kavga çıkarmam normal bi şekilde konuşurum.adam böle yaptığımı görünce renksiz sandı heralde bu adamlara dişlerimizi göstermek gerekçek .adam için gerek maddi manevi herşeyi sundum.mükafata bak.düşündükçe deliriyorum.bebeğimle aile olduk yeni başlangıç yapçam derken tepetaklak oldum

Erkekler bosta kaldiklarinda ilk basvurduklari kadin eski sevgili ,
Unutmak ya da ozlemek vs degil durum,
Bunu biliyorum huyunu suyunu ,bir is atiyim bahtima misali ,
İlk onlara doner yazarlar yani unutamadi cok ozluyor gibi bir durum yok ,esiniz araniyor ,
Allahindan bulsun
Gerçekten allahından bulsun.eşim resmen beddua ediyorumm.beni bu duruma getirdi diye

O kız ona daha bakmaz ben sana diyim cevap bile vermemiş. Hem senden olmuş,hem kızı elde edememiş. Al anneni git ayrıl evden sen kahrından ölüceğine o kahrından ölsün. Merak etme dönmez ona. Kız zaten bakmaz. Büyük ihtimal takıntı yapmıştır eskiden unutamamıştır.o kız ttarafından terk edilmiştir. Ben sana diyim ayrıl evden aklı başına gelsin. Kahrolsun bırak o sürünsün. Eşime bazen anlatıyorum böyle yapanları. Seninkinide bahsettim biraz. Dedim çocuğun gün sayısı kadar pıçaklarım seni :) yemin ediyorum sinir küpü oluyorum böyle erkekler okuyunca.. Allah yardımcın olsun
Evet gitmek istiyom zaten hep evdeyim die bana afakanlar basmıştı bi de bu olayla nefes alamıuorum.valla o msj hala aklımda dönüyo ya allahından bulsun benim bebeğimle verimli zaman geçirmem gerekirken dün akşamdan beri için için ağlayıp seviyorum onu.

Habersiz bırakma bizi dicek bişi bulamıyorum benim kocam yapmaz demiyorum hiç bir zaman
Öle ben de demezdim kendinden şüphe ederdim ondan etmezdim ama hayat işte yaşıcağım varmışKalbim çok kırık hiç bi yere sığamıyorum.

herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm ve ne yazacağımı bilemiyorum. Çok zor bir durum. İnşallah bebeğin ve senin için en doğru kararı verirsin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dualarım sizinle.

Amün inşallah çokk küçük savunmasız bana bi bakıyo sanki hissediyo da üzülme diyo.ben ne hallere soktu paranoyak yaptı değersiz yaptı,peşimden koşan el üstünd tutan adam bana ters köşe yaptı
Konusabildin mı canım ?

Ahlaksız. . Madem öyle neden evlenmiş seninle.. neden hem senin hem bebeğin günahına girmiş. . Eşini karşına al. Benimle neden evlendin diye sor. Cevaba göre devam et. Benim günahıma neden girdin de.. yani haklıyken haksız duruma düşme.. affedilmicek bişey ama bilemiyorum. .

Eski sevgiliye bebeginiz oldugunu ve bu boşlukta kocanın onunla biraz gönül eylendirdigini anlata mesaj veya ne bileyim bunu ima eden birşey duysa eski..... Hiç selam vermez kocana her eski sevgili haysiyetsiz gurursuz degildir belki hiç konuşmaz eski... Kocana attığı mesajla kalır üzme kendini bebiş üzüntülü süt verme

Benim şuan aklımdan o geçiyor.yarın konuşucam kendisiyle önce hiç msjı görmemiş gibi ilgisizliğini sorgulucam sonra da buna değincem.ya evet bende ditorum ah kafam önceden belliydi bile bile lades dedin diye ama arkadaşına sadece kızı sormuş sonra üstelememiş .hani olur ya samimi arkadaşınla konuşurken o ne yapıyo hiç haber alıyon mu gibi meraktansordu sandım.o an büyüttüm bağırdım ayrılık noktasına kadar getirdim ama zamanla beni inandırdı.şimdi yine aynı kız.bu sefer msj.yani madem unutmadın kızı benle niye evlendin o kadar peşimden koştun inandırdın kendine beni.yani öle bişi ki sanki ben boşasam kıza döncekmiş gibi onu bile düşünüyom
Boyle bir sey varsa kizda yaziyorsa eger kesin donecektir. Allaha havale edin ve yolunuza bakin.

Versem de beni bu acabalar mahveder birlikte olduğunuz adamın başkasını düşünmesi allah düşmanıma vermesin.yarın konuşucam merak ettiğim tek şey bana ne diyeceği bu msjın açıklamasını nasıl yapacağı
Oncelikle kendini savunmak için sen benim Telefonumu mu karıştırıyosun gibi saçma sapan savunmalara girebilir.. Elbette unutulmuyo. Aylar geçmiş olmasına rağmen yastığa başımı koydugum anda hepsi geçiyo gözümün önünden. Ben onu koynundan kaldırıp getirmiştim. Beterin beteri var diye ondan söylüyorum

Boyle bir sey varsa kizda yaziyorsa eger kesin donecektir. Allaha havale edin ve yolunuza bakin.
Ya ne dönmesi ne boşanması.damına yaptığı sap yiyip saman s.çmak .eski sevgilide loğusa karısını kundakta
bebeğini bırakan adamı dört gözle bekliyordu.seninki öküzlük yapmış.macera aramış.senin bildiğini duysun seni kaybedeceğini bir anlasın bak nasıl salya sümük ayağına kapanıyor.diyeceğini de.ama önce bebeğini ve kendini düşün.allah korusun sütün kesilir yada üzüntüden tadı değişirse bebeğin emmek istemez.dikkat et kendine .öküz kocanda yere paspas olunca öküzlüğü bırakır merak etme.bu erkeklerin azıcık biletleri kanlanınca kendilerini bulunmaz zannediyorlar.vazgeçebileğini görünce senin kapının iti olunca anlar kıymettini.allaha emanet ol. Allah bebeğinle sana hayırlı mutlu sağlıklı birarada uzun ömür versin inşallah.

İşte gözümle gördüm .hayır ne dicek de bunu temizlicek olan ortada.bebeğime bakıp bakıp ağlıyom zaten o olmasa bitirirdim.şimdi de bitirmek istiyom ama...
Sizi etkilemek istemem herkesin şartlari hayatı beklentileri farklıdır ama bebek bu durumda beni durduramazdı sanırım..

Kötü bir durum konuyu sonuna kadar okumadim ama kararınız ne olursa olsun dönüp geriye bakmayın...

Kisasa kısas mi yapsaniz rol icabi! O da yaşasın bakalım arkandan is çevirmesi nasıl bişi oluyormuş.. of ne bileyim çok üzüldüm ve sinir oldum..

herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Yaziklar olaun boyle adamlaraaa Bosa gitsin bi halt olmaz cekme bosuna sen yeni dogum yapmissin b i evladiniz olmus onun derdi halaaa eski sevgilisi bise utanmadan seni unuttum mu sandin yazmisssss

Back
X