Bi akıl verin bana

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
hepinize merhaba , ben amerikadayım şuan ögrencı olarak ama cok bunaldım böyle hergün aglıyorum istesem dönebilirim şuan ama asıl dönmem gereken tarih haziran yanı 4 ay var açıkçası 129 gün falan , kızlar sizce çok mu uzun bi zaman bu yani gözümde çok mu büyütmüşüm sizce 7 aydır burdayım ama artık ölüyorum sanki hergün özlemden , annem babam cok gururlanıyolar onlar öyle olmasa hiç durmam gelirim ne düşünüyosunuz çok mu uzun 129 gün yoksa ben mı buyutuyorm ne olur bişey söyleyin :72:

Yok be canim, 4 ay cok cabuk gecer aslinda ama tabi ne yaptigina bagli, eger kendini eve kapatip aglarsan tabiiki zor gecer. Ozlem haricinde seni sikan baska bi durum mu var amerikada?

Yok be canim, 4 ay cok cabuk gecer aslinda ama tabi ne yaptigina bagli, eger kendini eve kapatip aglarsan tabiiki zor gecer. Ozlem haricinde seni sikan baska bi durum mu var amerikada?

hayır sadece cok özledim her an her dk onları dusunuyorum cok özledim ya

Anladim. Sana tek tavsiyem gelecegin icin guzel birsey yaptigini,ailenin senle gururlandigini dusun.zaten 4 ay ucar gider. Ben yerinde olsam bunu bir firsat olarak gorup farkli yerler gormeye,farkli insanlar tanimaya calisirdim,dilimi gelistirirdim,kendime vakit ayirirdim. Bir de sik sik kamerali sekilde gorusursen ailenle ozlemini giderebilirsin.

Anladim. Sana tek tavsiyem gelecegin icin guzel birsey yaptigini,ailenin senle gururlandigini dusun.zaten 4 ay ucar gider. Ben yerinde olsam bunu bir firsat olarak gorup farkli yerler gormeye,farkli insanlar tanimaya calisirdim,dilimi gelistirirdim,kendime vakit ayirirdim. Bir de sik sik kamerali sekilde gorusursen ailenle ozlemini giderebilirsin.

hergün skype ypmaya calısıyorum zatende turkıyeyı düşündükce insanlarını sokaklarını yoldaki simitciyi bile özlüyorum sanki yeter bu kadar diyorum 7 ay neyime yetmemis valla ucaktan ineyim topragı opmezsem neyim

Birkaç aydan hiçbir şey olmaz. Biraz daha dişini sıkacaksın sadece... Ne güzel uzaktasın, benim de uzakta olup kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki... Hiç boş yere kendini üzme. Derdin sadece özlem olsun, o da geçecek. Allah büyük dertler vermesin...

Birkaç aydan hiçbir şey olmaz. Biraz daha dişini sıkacaksın sadece... Ne güzel uzaktasın, benim de uzakta olup kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki... Hiç boş yere kendini üzme. Derdin sadece özlem olsun, o da geçecek. Allah büyük dertler vermesin...

Amiiiiinnn inşallah Allah'ım başka dert vermesin yeter ki ama inşallah geçer.... :72: :nazar:

Kimiler gideyim uzaklaşayım diye dua eder, kimileri de döneyim diye. Hayat çok garip..
Bence keşfet biraz oraları, Ne bileyim başka şehirlere git, bol bol kafa dağıt. Unutma senin yerinde olmak isteyen çok insan var...
Özlem elbet zordur ama sonunda kavuşmak varsa özlem özlem değildir :)

4 aycık kalmış hiçbirşey olmaz sık dişini :) Hazır oralardayken gezebiliyorsan bol bol gez, hafta sonları yakınlardaki eyaletlere git, farklı kültürlerden arkadaşlarınla zaman geçir, ülkelerinin kültürlerini, yemeklerini öğrenmeye çalış. Türkiye'ye dönünce özleyip yine gitmek isteyeceksin çevremden biliyorum. Oraya gidince Türkiye diye ağlıyorlar ama dönünce de duramıyorlar yine burda.

hepinize merhaba , ben amerikadayım şuan ögrencı olarak ama cok bunaldım böyle hergün aglıyorum istesem dönebilirim şuan ama asıl dönmem gereken tarih haziran yanı 4 ay var açıkçası 129 gün falan , kızlar sizce çok mu uzun bi zaman bu yani gözümde çok mu büyütmüşüm sizce 7 aydır burdayım ama artık ölüyorum sanki hergün özlemden , annem babam cok gururlanıyolar onlar öyle olmasa hiç durmam gelirim ne düşünüyosunuz çok mu uzun 129 gün yoksa ben mı buyutuyorm ne olur bişey söyleyin :72:

hiçte uzun değil cnm bak bnmde düğüünüme 4 ay var:) öyle hızlı geçiyor ki... . Sayılı zaman çabuk geçer. Okadar doumlar askerler bekliyoruz :)) gelip geçioooo daha dün gibi diyoruz seninkide öyle olucak sen yeterki gözünde büyütme ne kaldıki 7 ay durmusum 4 aymı duramıcam de geç

Canım çoğu gitmiş azı kalmış
Sabır :)
Yüksek lisans falan mı yapıyorsun . Bende seneye mezunum inşallah . Yüksek lisans tarzı bir şey düşünüyorum da

4 ay nedirki o da geçer elbet
çünkü maşallah kullandığın kelimelerin,
avatarın vs. hala burda gibisin bence
niye kendini üzüyorsunki boş yere
aferim sana asimile olmamışsın

henüz bunun için az bir zaman geçirmiş olabilirsin ama
türkiyede görmüyor muyuz, kırsalden şehire üniversite okumaya gelenlerin
nasıl 180 derece değiştiklerini

hem şöyle düşün, biz de türkiye de 4-5 ay geçmesini bekliyoruz
hem de ne için kpss denilen illet için
senin yerinde olmak isterdim (ama kocişimde yanımda olsun tabi)

:nazar:

canım ben 6 yıl rusyada yaşadımm insanlar alışıyor 4 ay ne ki çabuk geçer sıkma canını keşke bende amerikada olaabilsem yerinde olmak isteyen bi sürü insan var o yüzden fırsatın varken değerlendir araştırma yap öğrenebildiğin kadar yeni şey öğren çünki zaman çabuk geçecek ve keşke ordayken yapsaydım dememek için

4 ay dile kolay ama sıkıntı içinde olan için uzun bir zaman...
7 aydır hiç görmedin sanırım aileni.geriye kalan 4 ayın en azından güzel geçmesi için kısa bir tatil yapabilirsin. okulun hiç tatili yok mu ya da bir kaç gün gelmen derslerini etkilemezse gelebilirsin. uçak gidiş dönüş sanırım 500 euro civarında ama orada okuduğuna göre maddi imkanların iyi olsa gerek.

Back
X