bi akıl verin bana..

hamilelik öncesi kadın doğum doktoruna gitmeli mi?

• hayır gerek yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

yengec4

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
2.111
2.174
658
selam kızlar..
3 yıllık evliyim yavaş yavaş hamilelik düşünmeye başladım fakat şöyle bir sorunum var.ben tiroit ameliyatı oldum her gün ilaç kullanıyorum çok şükür değerlerim normal gidiyor aylardır.benim sorum şu hamile kalmadan önce kadın doğum doktoruna gidip gitmemekte karar verememiş olmam. siz gittiniz mi neler dedi neler önerdi?kaç ay önceden folik asite başla dedi?lütfen bi akıl verin bana.

canım ben gitmedim ama bir arkadaşım senin gibi ilaç kullanıyordu, o yüzden gitti doktora,hatta bikaç ilaç daha verdi doktor

ben hıc ılac ve rahatsızlık gecırmemıs olmama ragmen gıttım
cocuk dusunuyorum hersey yolundamı dıye
tansıyonumu sekerıme herseye bakıldı degerlerıme kan tahlılı yapıldı
genel muayene oldum
esımde aynı sekılde
hıc sorunumuz olmamasına ragmen
folık asıt verdı
okadar

kafam karıştı kızlar ilaç kullandığım için gideyim diyorum ama bi bakıyorum çevremde bir sürü hamile var ne doktora gitti nede folik asit kullandı anlayamadım bu işi..

kafam karıştı kızlar ilaç kullandığım için gideyim diyorum ama bi bakıyorum çevremde bir sürü hamile var ne doktora gitti nede folik asit kullandı anlayamadım bu işi..
benım komsumda kıst varmıs haberı yok
hamıleyken amelıyat olmak zorunda kaldı
kotu bısey vardır herkes ılla gıtmelıdır demıyorum ama
doktora gıtmek artık cok kolay en azından gızlı sekerınız mı var tansıyonunuz nasıl hersey yolundamı bı baksın
derım folık asıt de kullanmak zorunda degılsınde
tup defektı dıye bırsey var ve folık asıt faydası olan zararı olmayan bırsey

doğru söylüyorsun nscckts gitmekte fayda var galiba acele ediyorum

Bendede sorun yoktu sadece adetlerim cok sancili geciyor ve evlendim bi kontrol edileyim diye gittim adetin 2.gunu.. Sağlık ocagindaki doktor adetken git demisti.. hic bir sorun olmadigini sadece rahmin biraz geride oldugunu bunuda gebelige etkisi olmadigini soyledi.

Ama endokrine gittiğimde anti tg hormonu cok yuksek cikti eger gebelik dusunuyorsan ilac kullanmalisin dedi. Sunu anladim ki sadece kadin doguma gitmek yetmiyo demekki guvenim kalmadi

canım ben zaten endokrin doktoruna düzenli gidiyorum ilacımın takibini yapıyor sonuçlarım düzgün şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…