- 9 Ekim 2010
- 91
- 1
- 298
caanım ''annesi bişey mi okuttu bu kadar soğudu bilmiyorum'' demişsin aynen ben de eşim için öyle düşünüyorum ve ona da söylüyorum zaten annen her şeyi yapar diye ...aynı durumları yaşıyoruz benim eşim de bana her şeyi söyler ama ailesine sıra geldi mi ben onlara hiçbir şey söyleyemem silerler beni diyebiliyor...ben atanmayı bekliyorum canım atandığım zaman resti çekicem ya benim olduğum şehre gel ya da beni unut diycem...sen de elinden geleni yap ama bu tarz erkeklerle baş etmek kolay değil bir de böyle annelerden büyü vs her şey beklenir.ben eşimle 6 sene çıktım eşimin evlilik öncesi ve evlilik sonrası o kadar farklı ki anlatamam....bizim iş resmiyete döküldü eşim değişti...günahı boynuna annesi bir şeyler yaptı diye düşünüyorum...bir yolculukta yanıma bir bayan oturdu ve muhabbete başladı ordan burdan ben kv ve kp imin bana yaptıklarını anlattım bana dedi ki evini sirke ile sil özellikle dış kapını ve eşiğini , her çamaşır yıkadığında makineye sirke dök ..burdan da arkadaşlar söylemiş zaten bazı konularda...ben de evime döndüğümde googledan araştırdım orda içmenin de faydası var diye yazıyordu ben de eşime dedim ki sirke içmeni istiyorum kötü enerjiler dağılıyormuş diye o da ok dedi...sanki o günden beri bana karşı daha anlayışlı normalde kavga edeceğimiz durumlar olduğu halde eşim daha pozitif yaklaşıyor falan....Allah böylelerini ıslah etsin benim ki sanki oğlu değil de kocasıymış gibi kıskanır kocamı ve eşim de söyler annem evlenmemi kaldıramadı diye....Alla gönlüne göre versin
canım , eşim değilde sanki başka biri geldi. o bana merhametli davranan beni seven adam gitti.