• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi akıl verin lütfen

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
bende kv ile altlı üstlü oturanlardanım . aranıza yeni katıldım herkese slm size bşi danışıcam ben kvle geçenlerde sorun yaşadım. kv me misafir geldi akşma üstü ben dşardayım o gün tatil tabi annemlere gttim eşim aradı misafir geldi nerdesin dedi bearber yemek yenilecekmiş hemen gelmeliymişim eşim haber verdi bana . bende annemlerde yemek yiyceğim dedim gtmedim. onalara bri geldiyse ben her seferinde gtmelimiyim çok sinirim bozuldu. kv istediği onun istediği olunca çok seviniyor ama herşey onun istediği gibi olamaz yeni avliğim ben 7 ay oldu dimi ayyy sizinde böyle oluyormu?

bende kv ile altlı üstlü oturanlardanım . aranıza yeni katıldım herkese slm size bşi danışıcam ben kvle geçenlerde sorun yaşadım. kv me misafir geldi akşma üstü ben dşardayım o gün tatil tabi annemlere gttim eşim aradı misafir geldi nerdesin dedi bearber yemek yenilecekmiş hemen gelmeliymişim eşim haber verdi bana . bende annemlerde yemek yiyceğim dedim gtmedim. onalara bri geldiyse ben her seferinde gtmelimiyim çok sinirim bozuldu. kv istediği onun istediği olunca çok seviniyor ama herşey onun istediği gibi olamaz yeni avliğim ben 7 ay oldu dimi ayyy sizinde böyle oluyormu?

Olmazmıı canım beniim bende 7 aydır altlı üstlü oturuyorum kayınvalidemlerle + büyük görümcede kdvsi :)):)) Hep bana hep bana oluyorlar. Herşeyede karışırlar şey gibi . Gıcık oluyor insan :)

abartmışlar ama, evde olsan çıkar hoşgeldiniz dersin
annenden koşa koşa gelmenimi bekliyorlar birde

Annenlerdeyken tutup da gitmeni beklemeleri çok ilginç
Bu konuda taviz vermemeni öneririm
Altlı üstlü oturuyor olmanız her nerede olursanız olun emirlerine amade olacağınız anlamına gelmez
Eşinizde ,kayınvalideniz de bunun farkına varmalı
Ama kayınvalidenizle yüz göz olmadan,eşiniz aracılığıyla halledin

Aynı evde veya aynı aprtmanda oturunca,böyle isteklere şaşırmamak lazım.
Zaten o yapıda bir aile olmasa,aynı ev talebinde bulunmazlardı.
Kayınvalide demiyorum,aile diyorum dikkat edersen...
Yani bu yapıya eşin de dahil.

İnşallah sen bazı şeyleri aşabilirsin.

taviz vermemek en güzeli bende 2 aya kadar gidicem kvde üstüne bnmkide herşeye çok karışır
daha geçen gün tüllerimle ilgili yorum yaptı anlattı durdu bende şöyle böyle yapcam dedim bana ne dedi biliyor musunuz
bende kafamda plan program yapıyordum meğerse sen çoktan yapmışsın dedi şaka gibi güler misin ...... misin :52::52::52::52::52:

Altlı üstlü oturunca bu tip talepler olabiliyor..ben olsam, bende çağırdıklarında gitmezdim..tekdüze bir hayatı dayatmaya çalışmak ve bir süre sonra alışkanlık haline getirmek ne kadar yanlış..:20:

yani bu konuyu eşinle görüşmen daha doğru olur. Eşin destek olmalı ailesini savunmamalı. Annenden taa oraya kadar gitmeni beklemesi gercekten abes bıraz. Ben tasındım herkes yok şunu şöyle koy bunu böyle koy ben gene bildiğim gibi yaptım. 1 ay sonra ailemin yanına gittim 1 hafta kaldım döndüm bi baktım evin şekli değişmiş :D Eşimin aklına girip yapmıslar ben evde yokken kafalarına göre. Gene eski haline çevirdim bikaç kere böyle bişey söylemeden inceden tepki verince anladılar artık karışmıyolar. Direk bana bu sekilde davranmayın dıye yuzlerıne soyleme tabi ama belli et tepkini. Ayrıca eşini sakın arada bırakma. Eşine anlatırsın eşin gider konusmaya bu sefer sen dolduruyo olursun daha kötü davranırlar. Benmde öyle oldu cünkü :D Kırmadan söyle derdini. Çünkü yüzyüze bakıyosunuz tamamen görüşmemek falan olmuyo maalesef :)

KV benimle 2 haftadan beri konuşmuyor geçen tabi tatil eşimle geç kalkıyoruz kv kapıya çaldı arabanın anahtarını istiyorum dedi günaydını brak kızım bile demedi soğuk davranıyor bana nasıl davranmalıyım çok tecrübesizim

KV benimle 2 haftadan beri konuşmuyor geçen tabi tatil eşimle geç kalkıyoruz kv kapıya çaldı arabanın anahtarını istiyorum dedi günaydını brak kızım bile demedi soğuk davranıyor bana nasıl davranmalıyım çok tecrübesizim

Hiç bişey yokmuş gibi davranabilirsin bu senın kazancına olur. Kafama göre konusmuyorum yasadıgım ıcın soyluyorum ınan. Sen ne kadar ılımlı yaklaşırsan eşinle okadar iyi olursunuz. iyi düşünmesen bile eşine hep iyi düşünüyomus gibi göster. Ailesini kötüler gibi değilde böyle böyle oldu üzülüyorum keske böyle olmasa sonucta onlar senin ailen senin yerinde ben olsam bende istemezdim ailemin böyle bi durumda olmasını ama neden boyle yapıyolar falan gibi tatlı tatlı konus. Eşinde yanında olduktan sonra sana destek olan birini görünce onların yaptıklarını gözün görmemeye baslıcak :)

Back
X