• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi akıl verin

devran_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
2.267
104
123
42
Diğer
selam kızlar benim sorunum daha önceki konuda yazmıştım eşim tüp bebek tedavisine gitmiyor diye şimdi gidelim diyor ben temmuzda yaptıralım diyorum oda ramazanda sıkıntı olur hamile olursan rahat olmaz senin için zor olur diyor hani hamilelik olursa ekim gibi gidelim diyor ama bende kabul etmişken gitmek istiyorum sonra gene vazgeçer diye korkuyorum bana bıraktı ne zaman istersen gidelim diyor bi akıl verin ne yapayım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam kızlar benim sorunum daha önceki konuda yazmıştım eşim tüp bebek tedavisine gitmiyor diye şimdi gidelim diyor ben temmuzda yaptıralım diyorum oda ramazanda sıkıntı olur hamile olursan rahat olmaz senin için zor olur diyor hani hamilelik olursa ekim gibi gidelim diyor ama bende kabul etmişken gitmek istiyorum sonra gene vazgeçer diye korkuyorum bana bıraktı ne zaman istersen gidelim diyor bi akıl verin ne yapayım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım bende tedavideyim bence hemen başla inşaallah tutar ama nerden biliceksinki pozitif olacağını bu benim 2 denemem bende öle düşündüm ama zaman çok hızlı geçiyor eşin istemişken arayı soğutma
herşey gönlünce olsun

kızlar eşim gene işlerini bahane edip gitmek istemiyor vede ben ön görüşme için randevu almışken bende kızdım konuşmuyorum yani gene başa döndük bende kızdım ve konuşmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım bırakayımmı artık bu işin peşini

tüp bebek çok pahalı ve çok uğraşacaksınız. eşin istemiyor mu acaaba

Back
X