Acikcasi ben esinizin, sizin ailenizin bu durumundan sıkıldığını dusunuyorum. Cunku simdi mesajlarinizi dikkatli olarak okudum. Annenize ayri bakiyorsunuz, babaniza ayri bakiyorsunuz. Birde kucuk kiziniz ve kendi evinizin sorumlulugu var. Yani uc ev birden bakiyorsunuz. Ustune birde calisiyorsunuz. Hepsini gectim. Ailenize bakmak icin onlari bulundugunuz sehire getirmissiniz. Peki ya yarin obur gun suanki sehrinizden cok uzak bir yere zorunlu tayin cikarsa o zaman ne olacak?
Cok merak ettim esinizle nasil vakit geciriyorsunuz? Ya da hangi bir ara vakit geciriyorsunuz. Siz kendinize vakit ayirabiliyormusunuz?
Bu kadar kosusturmanin arasinda yorgun, mental olarak bitmis bir kadin goruyor esiniz karsisinda.
İs yerindekilerle anlasamiyorsa ve aksam eve gelip sizle de konusamiyorsa, birlikte vakit geciremiyorsa illaki ailenizden bikmistir ve bunu belki soyleyemiyordur.
Siz evlendiniz sizin aileniz artik kendi kurdugunuz ailedir.
Esinizle konusun. Aile durumunuzu tekrar sorun ve yapabiliyorsaniz biri ile anlasin haftanin bir iki gunu annenize bir iki gunu babaniza gitsin. İhtiyaclari icin. sizde biraz kendinize vakit ayirirsiniz.
Tabi tum bu yazdiklarim esiniz gercekten keyfi bir sey yapmadiysa gecerli.