• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akıl verirmisiniz

Sosyal medya üzerinden birilerine ithamda bulunmak bana çok kolaya kaçmak gibi geliyor. Bir de tek tek durumuma kim bakmış kontrol ediyor musunuz gerçekten?

Nasıl bir değersizlik duygunuz varsa, halanın oğlunun hareketlerini kendinize yormayı başarmışsınız.
Onu bırakın da, ne laflar sokuyordunuz teyzenize, hadisli laf nasıl sokuluyor anlatsanıza biraz. Söz gülmeyeceğim.:KK51:

Neyse o olaydan bir gün sonra ben vatsapta durum atıyordum durum derken hadis falan paylaşıyodum birde teyzem var biraz kavgasıyız arkamdan konuşmuş ona laf sokuyodum.
Allah versin aklı fikri size. Hadisler siz ona buna laf sokun diye mi var? Bari o günün maneviyatını hissederek hadis paylaştım diye yalan söyleyin daha sevimli olursunuz.

Kuruntu mu dersin ama halaoglu bakıyordu vatsapta duruma şimdi hiç bakmıyor o uçak muhabbetini hala duyduktan sonra benim düşüncem ne aslında biliyosmusun halalrdan durmu gizledim ogluda gördüya acaba annesine demişmidir bunu
Bakmıyor değil sizi silmistir

O kadar basit geliyorki bana sosyal medyadan laf sokmaya çalışmak. Bir derdin varsa alır karşına konuşursun.

Şimdi yazacaktım vallahi,benden çok yaşayacaksınız. Hadis paylaşacak kadar hassasiyet var fakat laf da sokuluyor

Hadis paylasacak hassasiyet var, hadisle laf sokulacak kadar cahillik var, hala oglunun yanlis anlamasi ve laf soz cikar dusunecek kadar kotu bir kalp var. Sonra cuma mesaji paylasiyor. Offf offf...

Hadis paylasacak hassasiyet var, hadisle laf sokulacak kadar cahillik var, hala oglunun yanlis anlamasi ve laf soz cikar dusunecek kadar kotu bir kalp var. Sonra cuma mesaji paylasiyor. Offf offf...
Eşinin rehberinin yarısi neden konu sahibinde kayitliymis o kısmı da anlamadım ya neyse.. toplu mesajla sevaba girerken,hadisle laf sokarak misliyle günaha girmek..

Ya gerçekse aslında mesele hala oğluna benim için laf sokuyor bişiler paylaşıyor durumda deyipte halanında biz görmedik bizden gizlemiş demekki sana niye açık diye düşünürse daha fazla yanlış anlaşılma olursa
Çok takıntılı bir bakış açısı . Siz hala oğluna birşey hissetmiyorsanız niye bunu takıyorsunuz ki .Eşinizin numaraları size aktarılmış küçük de değil 26 yaşındaymışsınız insanların çenelerini kapatın. Bu nasıl bir mantık halası böyle bir şey demeye cesat edemez.

Ben bu konularda bilgisizimdir ama nasıl hadisler varmış ki öyle laf sokmaya da yarıyor

Merhaba! Öncelikle kızlar bundan 2 hafta önce toplu cuma msjı atarken eşimin rehberinin az bi kısmı bende kayıtlıymış bunda halasının ogluda var neyse msj onada gitti bende abi toplu msj atarken sanada geldi oda tamam kaydedilen noyu yazmış neyse. Geçen gün eşimin halası yani o msj atagım kişinin annesi bizim İstanbul planı vardı oraya gitcektik oda benide ablama bırakırsınız dedi eşimde tamam demiş neyse. Ben daha sonra biz uçakla gitcez çocuklarla yolu çekmemm dedim Buda kulagına gitmiş halanın bizimi istemiyor demiş . Neyse o olaydan bir gün sonra ben vatsapta durum atıyordum durum derken hadis falan paylaşıyodum birde teyzem var biraz kavgasıyız arkamdan konuşmuş ona laf sokuyodum. Ama eşimin ailesinden gizledim halasından falan üzerlerine alınmasınlar diye .ama halasının oğlunu unutmusum neyse o uçak muhabbetinden sonra hala ogluyla ne konustuysa artık halanın oğlu durumlarıma bakmıyor ve bende görmüyorum onunkileri. Ne konuşmuş olabilirlerkş yanlış anlaşılmaktan korkuyırum eşim duysa yada başkalarının kulagına gitse saçma bir durum ne olucak bilmiyorum
Hadisleri laf sokmak yerine anlayıp hayatımıza dahil etsek keşke. Ozaman böyle boş şeylere kafa yormayada gerek kalmaz hem.

Back
X