Bi akıl :(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya kızlar bana akıl verin biraz psikolojim pek iyi değil şu aralar biri bişiy dese hemen üstüme alınıyorum:(
Sevgilim facede ferhat göçer'in vefası eksik yarim şarkısını paylaşmış.Bu yüzden ona bi daha beni arama herşey bitti die msj atıp tlf kapattımYaptığımın çok salakça olduğunu biliyorum ama tlf açmaya elim varmıyo yüzüm yok çünkü çocuğa onca laf ettim. 4 seneden beri beni çekiyo garibim. Hep kaçan terkeden soğuk davranan benim o her seferinde alttan alıyo bazen bunalıyo kabul ediyo ayrılıyoruz ama her seferinde geri dönüyo sanki hiç ayrılmamış gibi devam ediyoruz.
Sizce napmalıyım.Bi ilişkinin sorunsuz yürümesi için ne yapmak gerek?

ya kızlar bana akıl verin biraz psikolojim pek iyi değil şu aralar biri bişiy dese hemen üstüme alınıyorum:(
Sevgilim facede ferhat göçer'in vefası eksik yarim şarkısını paylaşmış.Bu yüzden ona bi daha beni arama herşey bitti die msj atıp tlf kapattımYaptığımın çok salakça olduğunu biliyorum ama tlf açmaya elim varmıyo yüzüm yok çünkü çocuğa onca laf ettim. 4 seneden beri beni çekiyo garibim. Hep kaçan terkeden soğuk davranan benim o her seferinde alttan alıyo bazen bunalıyo kabul ediyo ayrılıyoruz ama her seferinde geri dönüyo sanki hiç ayrılmamış gibi devam ediyoruz.

bence aklını başına almalısın.yapacağın en mantıklı şey bu.eğer erk ark nın bariz affedilmeyeck bi hatası yoksa

arkadaşında amma mulayimmiş kız yazdığını okuyunca kendimi buldum birden bende böleydim garibin birini saçma sebepler yüzenden ağlattığım bilem olmuştu seni bilmem ama yaptıklarımdan acaip zevk alırdım

en iyisi bir psikolok .. bence ona anlat herşeyi saçma kıskançlıklar bunlar.. hadi aldatsa fln neyse ayrıl dicemde ..

Malesef hiçbişey yapamazsın.Çünkü sorunsuz bi ilişki yok yerimseniben Çocukca hareket etmişsin yaptıklarının farkındasın en azından.Bundan sonra fedakarlık yapman gerek hep bi tarafa yükleyemezsin.

kendine acil çeki düzen verip silkelenip şımarıklıgı bırakıp büyüdügünü görmen gerekkk iyi çekiyomuş seni vallahi kızmadaaa anlattıgından yola çıkıyom alınma yorumuma içimnde kötü niyet yok

arkadaşım sen kaç yaşındasın merak ettim...çok saçma bir sebepten kavga çıkartmışsın...sana bir akıl vermek gerekirse önce bir güzel oturyerimseniben acaba ben bu çocuğa gerçekten aşıkmıyım değilmiyim onu düşün bencevereliniortak

arkadaşım sen iyi misin demek ki sevgilin bir ayrılık şarkısı paylaşsa o zaman sevgilin yandı desene...4 sene sana nasıl dayanmış bilmiyorum belli ki seni çok seviyor.bence kıymetini bil 4 yıl uzun bir zaman her şeyin yerine oturması gerekir böyle bir şarkı paylaşsın sende bitti de bir sürü laf say bence gerçekten tedavi olmanda fayda var git bir psikolga yoksa hem kendine hemde sevgiline hemde ilişkinize yazık edersin....

sevgilinin kıymeyini bill herkesin bir patlama anı vardır sonra üzülen pişman olan sen olursun dedigin gibi çok saçma şeyler yapıyorsun...

nasılsa beni terketmez mantığıyla çocuğu kullanıyorsun.. çocuğu diyorum çünkü her ikinizin de çocuk olduğunuzu düşünüyorum.. yetişkin bir kadın böyle davranmaz, yetişkin bir erkek bu tip davranışları kaldıramaz...

Bu ilişkinin sorunsuz büyümesi için büyümeniz gerek.

Yukarıdaki yorumlara katılıyorum. Karşı taraf da olgun değil ya da başka şansı yok ki sineye çekiyor bu halleri... Olgun, aklı başında "adam" sevdiği insanın hatasını görmesini ister, sırf bu yüzden tavrını ortaya koyar. "Daha iyisini aramaya uğraşmayayım" der gibi umursamadan kaldığı yerden devam etmez... Ben olsam karşı tarafın bu çaresizliğine üzülür ve bunu asla "sevgisinden benden kopamıyor" diye düşünmezdim. Yarın bir gün "büyüyünce" bu sefer de siz ondan vazgeçemediğinizde, olgun bir kız bulup size "elveda" dediğinde "Ben ne yapmışım!" dersiniz... Zaten o da farkında onsuz yıkılacağınızın... :kahve:

Kusura bakma ama bir sarkı yüzünden mi saydın o kadar lafı!! Niye üzerine alınıyorsun aranızda bir problem olur hassas olursun gönderme yapar vs. o ayrı.

Cocuk iliskisi var diye sitemkar,ayrılık iceren sarkılardan uzak dursun oldu olacak.
:bbo:

Sacma oldugunu kendinde biliyorsun en azından buda birsey.:1rolleyes:

Son düzenleme:
Back
X