canimsin benim esimde alevi bende sunniyim. evlendik şükür sorunumuz olmadı. benim de ailem bu sebeple vermedi ve kacarak evlendim. ramazan ayinda birlikte tuttuk orucumuzu inanki. kaynim bile biz tutuyoruz diye uydu bize. yani anne babasinin cocuklari uzerinde etkileri önemli bence. benim kv dem hep saygilidir bu konulara dini programlar izlrr sürekli. ha namaz kilmiyo ne bilim bu tarz dinin sartlarini yapmiyo ama bende yapmıyorum ki. inancim tam ama duzenli namaz kilmiyorum mesela. mubarek günlerde yada sukur namazi vs kiliyorum. elbtte farkli olduğumuz yerler oluyor ama hemen arastirip doğrusunu buluyoruz. inanci olmayan insandam kork bence. yani her insan biseye inanma ihtiyaci duyar sonucta illa Allaha inanmaktan bahsetmiyorum. (dini inkar etmedim burda biseylerin onemini belirttim yanlis anlaşılmasın) erkek arkadaşının ne kadar dogru söylediğini sende bilemezsin bi başkası da. sirf evlenmek icin diyo olabilir degil mi? evlenmeden bunlari yapip yapamadığını birlikte deneyin bence. ailesi gibi oda inkar ederse dinimizi olmaz derim ben. benim fikrim böyle. alevi olmak dinsiz imansiz olmak ibadetleri yok saymak gusulsuz gezmek degil arkadaşlar lutfen onyargilardan arinalim bu konuda. sunnisinde her cesiti var sonucta. neyse demek istediklerimin anlasilir oldugu kanaatindeyim. hayirlisi olsun hakkinizda insallah. sonuctan haber verirseniz sevinirim
Innallahe meas sabirin..
İşte ben de sizin gibi bi aile ortamı kurmak isterdim Ama siz çok şanslısınız Sizin ki gibi olduğunu bilsem evlenirim Insan dışardan bilemiyorki Eşinizin sağduyusunu ben de onlarda görmek çok isterdim Mutluluğunuz daim olsun