Bi an bana yapılmış gibi hissettim. .

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
İşyerinde çok sevdiğin bir arkadasım var o da nişanlı. az önce yemekteyken nişanlısı aradı. Bitti demiş , nişan falan ayrıldık.
Şok oldu kız sebebini sordu.. Çocugun kız kardeşi ya ben ya o demiş. o da kızkardesını seçmiş..
kapatmıs telefonu suratına. Arkadasım bi anda ağlamaya başladı
gidicm konusucam fln dedi yaa dedim dur şuan bişiy ypma hem şaşkınsın hem sinirlesin .. daha da kötu olur. .
sen sakinleş şuan o da sakinleşsin o zaman söylersin yaparsın ne yapacaksın dedim..
ayy ben çok üzüldüm.... :(
bi sorun mu vardı dedim kızkardesıyle yada nişanlnla fln. kız durup dururken mi yaptı böyle bişiyi..
ya zzaten çok fazla samimi değildik , toplum için de bir araya geldikçe nbr canımla fln.. zaten çok fazla görusmedik ki dedi. hep toplum içinde baska ne olabilir. başka bir şey yok dedi olmadı..
acaba ne oldu da da bu kız böyle davrandı dedim içten içe bişiyler dusunmus baksana abisi de öyle dusunuyo ki ayrıldı adam. ya da doldurdu ama neden ?
bak dedim bnları anca sakinleşince öğrenebilirsin. ki kaldı ki sennkinnde yaptgı hoş değil. tlfnda bitirebilecek kdr ne olmus olablr.
ben üzüldüm bi an..
bende dayanamadım nişanlımaaa msj attım :/ hayatım annen ve kızkardesın beni sevıyor dimi bir sorun yok diye..
o da saçmalama dedi seviyorlr ayrıca ne oldu şimdi dedi. yok bişiy öyle sordum ters bşy sezdiysen söyle dedi yok hayatım aklıma geldi dedim:/

Gereksiz takıntılar bence bunlar.
İlerlerse sana da ilişkilerine de zarar verir.

Olayın şoku ile buraya konu açmışsın paylaşmak adına ben seni anladım fakat ne denir bilemedim...Hayat bòyle bir şey işte bende üzüldüm arkadaşınıza.Nişanlısı adam değilmiş.

Ben, üstünden bilinen ve ani yaşanan bir olayın, o kişiye "Bencil bir merakla" sorulup durulmasından nefret ediyorum.
Kız nişanlısı tarafından terk edilmiş o an, ağlamış, olayı niye deşiyorsunuz sıcağı sıcağına?
"Gel canım elini yüzünü yıkayalım bi, bi sakinleş, anlatmak zorunda değilsin, ama anlatmak istersen dinlerim" deyip çekilmeyi niye bilmiyor bizim millet?

"Bi sorun mu vardı?" sorusundan belli yani merak işte, sorun var ki ağlıyor kız, deşme işte.
Sonra da gidip nişanlınıza sormanız da arkadaşınızı ne kadar düşündüğünüzün(!) bir göstergesi olmuş.

Çok üzülmüşsün evet.
İnsanların, kendilerine söyledikleri yalana inanmasına hep şaşırmışımdır.

Bence siz arkadaşınız durumuna üzülmemişsiniz ,hatta ne yaptıda kızkardeşi ya ben ya o demiş olabilir diye düşünmüşsünüz bir de ,arkadaşınızın yerinde olsam ,sizinle samimiyeti acilen keserdim ,bide bu olayla saçma bir bağlantı kurup,kalkıp nişanlınıza gereksiz saçma bir mesaj yazmışsınız ,yaş kaç sizin tavrınızı hiç hoş bulmadım

O değilde kimse kardeşi sevmiyor diye kardesinden vazgecmez kavga vs yokken başka biri olabilir

Back
X