• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi anormal ben miyim :(

Elcanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
3.432
4.562
83
kızlar direk konuya dalıyorum.
30 agustos 5 haftalik dusuk yaptim. Kanamam 14 gun surdu.. suan 41. Gundeyim fakat ne yumurtlama mevcut ne de regl gelmis durumda.. normalde de zaten adet duzensizligim vardi.. mesela yumurtlamam 24-30 gun arasi oluyordu.. fakat onun uzerinden bile en az 10 gun gecti..
tecrubesi olan yardimci olabilir mii?? Endişelenmeli miyim? :(

Yılbaşında 10 haftalık düşük yaptım ve kürtaj oldum, kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı. Düşükten sonra bünye alt üst oluyo normal yalnız hiç regl olmadan hamile kalınabiliyo tüm kanallar açık olduğundan bi test yap istersen önlem olarak.

Yılbaşında 10 haftalık düşük yaptım ve kürtaj oldum, kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı. Düşükten sonra bünye alt üst oluyo normal yalnız hiç regl olmadan hamile kalınabiliyo tüm kanallar açık olduğundan bi test yap istersen önlem olarak.
Yok canım ateş olcme yontemiyle yumurtlamayi yakaliyorum.. herhangi bi yumurtlamam durumu yok henüz.. insAllah olur, kimsenin kucagi boş kalmasın.. yer gök duâ ile

Back
X