• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aptallık yaptım:(

İyi aksamlar oncelikle bu siteler hakkinda bi bilgim yok 26 yasindayim ve ilk defa boyle bi yardim isteme yolunu sectim cunku tanidigim birilerine anlatamiyorum cunku aptalca bi davranista bulundum ve ne kadar yorum ve fikir alirsam o kadar iyi benim icin ..umarim kotu niyetli ve yanlis anlasilmam suan yeterince uzgun ve caresizim kendimi de son derece aptal ve yanliz hissediyorum 26 yasindayim uniyi bu yil bitirdim bi erkek arkadasim vardi 1 yildir gorustugum ama bu yil kpss cslistigimdan ilgilenemedim kotu bi sekilde ayrildik ve cok kizdim onu kandirma amacli ve takip etmek icin baska bi kizin fotograflarini kullanarak sahte bi face actim kizi guzel sectimki kabul etsin ..neyse tabi inandirici bi face olmasi icin bi suru kisi eklemek bi suru yorum begeni gerek kisa zamanda pek cok kisi ekleyerek faceyi gercek bi face gibi yaptim kimse demezdi yani fake diye...tabi profildeki kiz cok guzel herkes her saniye yiginla mesaj atiyo zaten bosdayimda canimda sıkkin atanamamisim anne babam bosanmak istiyor evlenirim diye umit bagladigim adam beni terketmis bu yanlizlikla ve erkek arkadasima duydugum ofke onume gelene yazdim sanki resimlerdeki kiz benim gibi bi iki konusup salliyodum sonra ama oyle birine denk geldimki yakisikli falan sanmayin boyle deyince yakisikli degil 36-37 yaslarinda bi bi kolej muduru adam bana yani profildeki kiza resmen vuruldu ben basta sohbeti hosuma gittigi icin konysuyordum ama olay gitgide değişti ve bende ondan hoşlanmaya başladım ve bir an içinde olsa aslında o profildeki kız olmadigimi unuttum sanki gerçekten o profildeki kız benmişim gibi davranmaya başladım sohbeti baya ilerlettik ama tahmin edersiniz adam benle bulusmak istemeye basladi watsaptan suan cek dogal halinle foto yolla demeye basladi sirilsiklam asik herif bana face sifresine kadar vermek istiyo evlenicem senle diye evlilik hayalleri kuruyo bi bahane uydurup ayriliyorum ama oyle yalvariyor ki msjlar atiyorki yuregimin sesine dayanamayip konusuyorum cunku adama asik oldum resmen gel diyo gidemiyorum o beni baskasi saniyo beni gorse bu yaptigimi bilse nefret edecek benden ne yapicam gercegi soylemelimiyim yoksa hic seslenmeyip bitireyim mi soylesem polise bile verir belki ve ben adama gercekten asik oldum gormeyede gidicem cafe sahibi ayni zamanda benim oldugumu bilmicek bile biraz izler giderim ama adam suan perisan anlam veremiyor davranislarima bilmiyoki fotograflar sahte ben o kiz degilim soylemesem biliyorum bu adam vazgecmicek kafayi yemis durumda sabah 6 gunaydin mesajiyla basliyo ben uyuyana kadar her kadinin istedigi erkek ama ben sandigi kiz degilim kafayi yicem ahhh bide asik oldum ki uyku uyumuyorum bi haftadir perisan oldum tam anlatabildim mi bilmiyorum ama anlayip yardim edenden allah razi olsun
Çocuk desem çocuk değilsin.O ürettiğin hiç bir bahane de fake bir face açmanı gerektirmez.Herkesiz hayatında inişli çıkışlı acı tatlı zamanları olur.Bu gidip güzel bir kızın resmini bulup face açmasını gerektirmez.Kendine güvenin olmadığını gösterir.Ya hadi bi çocukluk yaptın açtın diyelim,36 37 yaşına gelmiş bir adam,sırf güzel bir kız resmi görüyor facete,yazışmaya başlıyor ve sırılsıklam aşık oluyor öyle mi?Saf mısın,cahil misin tecrübesiz mi?Diyelim ki aşık.Yahu o yaşa gelmiş,iş güç sahibi bir adamın görmediği bilmediği kılza iki kelam yazşırak aşık olabilmesi sence normal mi?Aşk bu mudur.

Bırak Allah aşkına,kapat face i geç git,açıklama yapma ihtiyacı bile duyma.İn midir cin midir,evli midir sapık mıdır salak mıdır..yani onun da senin profilin gibi çoğu şeyi yalansa....

uzu
İyi aksamlar oncelikle bu siteler hakkinda bi bilgim yok 26 yasindayim ve ilk defa boyle bi yardim isteme yolunu sectim cunku tanidigim birilerine anlatamiyorum cunku aptalca bi davranista bulundum ve ne kadar yorum ve fikir alirsam o kadar iyi benim icin ..umarim kotu niyetli ve yanlis anlasilmam suan yeterince uzgun ve caresizim kendimi de son derece aptal ve yanliz hissediyorum 26 yasindayim uniyi bu yil bitirdim bi erkek arkadasim vardi 1 yildir gorustugum ama bu yil kpss cslistigimdan ilgilenemedim kotu bi sekilde ayrildik ve cok kizdim onu kandirma amacli ve takip etmek icin baska bi kizin fotograflarini kullanarak sahte bi face actim kizi guzel sectimki kabul etsin ..neyse tabi inandirici bi face olmasi icin bi suru kisi eklemek bi suru yorum begeni gerek kisa zamanda pek cok kisi ekleyerek faceyi gercek bi face gibi yaptim kimse demezdi yani fake diye...tabi profildeki kiz cok guzel herkes her saniye yiginla mesaj atiyo zaten bosdayimda canimda sıkkin atanamamisim anne babam bosanmak istiyor evlenirim diye umit bagladigim adam beni terketmis bu yanlizlikla ve erkek arkadasima duydugum ofke onume gelene yazdim sanki resimlerdeki kiz benim gibi bi iki konusup salliyodum sonra ama oyle birine denk geldimki yakisikli falan sanmayin boyle deyince yakisikli degil 36-37 yaslarinda bi bi kolej muduru adam bana yani profildeki kiza resmen vuruldu ben basta sohbeti hosuma gittigi icin konysuyordum ama olay gitgide değişti ve bende ondan hoşlanmaya başladım ve bir an içinde olsa aslında o profildeki kız olmadigimi unuttum sanki gerçekten o profildeki kız benmişim gibi davranmaya başladım sohbeti baya ilerlettik ama tahmin edersiniz adam benle bulusmak istemeye basladi watsaptan suan cek dogal halinle foto yolla demeye basladi sirilsiklam asik herif bana face sifresine kadar vermek istiyo evlenicem senle diye evlilik hayalleri kuruyo bi bahane uydurup ayriliyorum ama oyle yalvariyor ki msjlar atiyorki yuregimin sesine dayanamayip konusuyorum cunku adama asik oldum resmen gel diyo gidemiyorum o beni baskasi saniyo beni gorse bu yaptigimi bilse nefret edecek benden ne yapicam gercegi soylemelimiyim yoksa hic seslenmeyip bitireyim mi soylesem polise bile verir belki ve ben adama gercekten asik oldum gormeyede gidicem cafe sahibi ayni zamanda benim oldugumu bilmicek bile biraz izler giderim ama adam suan perisan anlam veremiyor davranislarima bilmiyoki fotograflar sahte ben o kiz degilim soylemesem biliyorum bu adam vazgecmicek kafayi yemis durumda sabah 6 gunaydin mesajiyla basliyo ben uyuyana kadar her kadinin istedigi erkek ama ben sandigi kiz degilim kafayi yicem ahhh bide asik oldum ki uyku uyumuyorum bi haftadir perisan oldum tam anlatabildim mi bilmiyorum ama anlayip yardim edenden allah razi olsun
uzulme evlidir...

çok çocukça, bir de aşık olduğunu sanıyorsun. Başka bir kızın fotoğrafını kullanmaya utanmıyor musun sen yahu ? Nasıl bir genişlik bu ben anlamadım yaşın başında az değil benden büyüksün.

O yasta adamm iki resime tav olup hic tanimadigi kizla evlenmek mi istiyor.ya cok salak yada cakal kizi dusurmek amaci..kusura bakma ama seninde yasin ufak degil.ayrica yaptigin suc.o resimlerini kullandigin kiz seni yakalarsa basin belaya girer...bence o facebboku kapa ve bidaha konusma adamla.insan netten tanisabilir ama bir araya bile gelmemissiniz henuz ne evliligi ya sacmalik..

Oov başlık başımıza kalmış mune'nin cımbızıyla gelmesi yakındır :KK51:

Adam 37 yaşında, kolej müdürü ve cafesi var ama gününü hiç görmediği bir kızla yazışarak harcıyor? İki iş hemde aşk helal olsun turbo modu var sanırım adamın.

Hadi koleji geçtim cafe sahibinin etrafında yüzlerce insan vardır. Bir fotoğrafa mı kanmış? Bence karşınızdaki de fake profilin alası.
Ben de bunu dicektim, sen fakesin o senden de fake:KK53:

26 yaşında bir insan böyle çocukların ergenlerin yapacağı şeyleri yapmayacak olgunlukta olur bu bir.
İkincisi sen kpssye hazırlanıyorsun diyorsun ki vakit ayıramadım ilgilenemedim erkek arkadaşımla ayrıldık.
E peki o face adresini aç, kişi ekle, beğen, yorum yap gelen mesajlara cevap ver.Bunlar vaktini almadı heralde.
Madem problemleriniz vardı konuşarak halletseydiniz.Ya da konuşarak düzgünce ayrılsaydınız.Bu kandırma işi vs. çocukça şeyler.
Ya da o adam senin vaktini almadı mı? Sürekli görüşüyormuşsunuz.
Ayrıca yaptığın suç.Başkasının resmini kullanmışsın.Ayrıca bulunmaz sanma netten vs. diye.
Nasıl ki evlerin adresi var bilgisayarların da Ip adresleri var.İnternet nasılsa nereden bulacak falan deme.
Aklını başına al ve sana yakışanı yap.

facebookta fake olan birinin burda fake olmadığını bana kim kanıtlar ?

Back
X