• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi arkadaşı eksiktii !!

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
arkadaşlar okulda çok beğendiğim bi çocuk vardı o da bana yakınlık gösteriodu bende onunda benden hoşlandığını düşündüm geçenlerde çok yakın bi arkadaşı bana açıldı meğer o benden hoşlanıomuş bende reddettim benmle samimiyet kursun die o gönderiomuş arkadaşınıda ve ben o çocuğa aşık olmak üzereyim yüksek lisans yapıo ve seneye son senesi uzatmaları oynuyorum yani sizce ne yapmalıyımm eyvahedigeldismile

arkadaşlar okulda çok beğendiğim bi çocuk vardı o da bana yakınlık gösteriodu bende onunda benden hoşlandığını düşündüm geçenlerde çok yakın bi arkadaşı bana açıldı meğer o benden hoşlanıomuş bende reddettim benmle samimiyet kursun die o gönderiomuş arkadaşınıda ve ben o çocuğa aşık olmak üzereyim yüksek lisans yapıo ve seneye son senesi uzatmaları oynuyorum yani sizce ne yapmalıyımm eyvahedigeldismile

tam anlamadım
anladığım şu senin hoşlandığın kişi başka bi arkadaşınımı göndermiş bu gelen arkadaşmı sendden hoşlanıyomuş :uhm:

hoşlandığım çocugun arkadaşı benden hoşlanıomuş arkadaşıda hoşlandığım çocuğu benmle samimi olsun die yollamış ben yanlış anladm yani her şeyi karışık görünüo ama çok basit ben anlatamadım eyvahedigeldismile

reddetmekle en iyisini yapmışsın canım.. ama o hoşlanmak üzere oldugun çocukla da olmaz gibi geliyor cünkü onun da arkadası hoşlanıyormuş senden onun için de zor bir durum..

canım bence durumun zor eğer gerçekten arkadaşlarsa hoşlandığın çocuk hoşlansa bile senden sana açılmaz
eğer çok istiyorsan onu bi süre geçmesini bekle ve sen ondan hoşlandığını belli et yada söyle zaten gidicekmiş seneye bişey kaybetmezsin

tam arkadaşımın aşkısın durumu olmuş :(
o çocuk senden hoşlanıyor bile olsa arkadaşı yüzünden söylemeyebilir...

canım bence durumun zor eğer gerçekten arkadaşlarsa hoşlandığın çocuk hoşlansa bile senden sana açılmaz
eğer çok istiyorsan onu bi süre geçmesini bekle ve sen ondan hoşlandığını belli et yada söyle zaten gidicekmiş seneye bişey kaybetmezsin

söylemeyide düşündüm ama ben birazcık belli ettim bu olaylar olmadan önce ona karşı bişi hissettiğimi yani öyle bakışlarımla fln ama ne kdr anladı bilmiorum tabi arkadaşı açıldıktan sonra o da bi kızla el ele çıktı piyasaya sevgiliside varmış yani şimdi var mı bilmiorum sempatiksalakcinni

Arkadaşı aşıksa ,sizin hoşlandığınız çocuğun sizden hoşlanması olanaksız gibi.

Olanak olsa bile arkadaşı sizden hoşlandığı için böyle bir ilişkiye başlamaz büyük ihtimalle.

işiniz çok zor arkadaşının aşkısınız hoşlandığınız erkeğin size o gözle bakacağını sanmıyorum

Back
X