Bi arkadaşımın sorunu var

sağlamca bi dövsün
şaka tabiki
ne intikamı tabiki hiçbirşey yapmayacak
akıl istediğin şeye bak

evett arkadaşlar bi arkadaşımın sorunu var bi erkek çok yakın bi arkadaşım benden yardım istedi bi kız olarak sordu ama ben pek yardımcı olamadım .. bu birini seviyor kız ona çook kötülükler yaptı aklınıza geleceginiz herşey erkeklerden bekleriz ama işde devir değişiyor diye boşa dememişler bu arkadaşım bu kızdan intikam almak istiyor aslında intikam gibide değil doğru yolu göstermeye çalışıyor (kız öle birşeyki yalan sölediği halde yeminler ediyor) anlıcanız bu kızı nasıl yola gelir bende size soruyorum belki konuyu yanlış yere açmış olabilir kusra bakmayın

niye ona ders vermek onu yola getirmek gibi bi misyon üstlenmişki, işimi yok
boşversin, yol versin, ne hali varsa görsün kız, madem ona kazık attığını düşünüyor
bu kadar basit

Son düzenleme:
hiç uğraşmasın unutun gıtsın...

yada affetsın hep kadınlar mı affedecek :) affedebilmek nasıl zor bır seymıs anlasınlar..

amaaaaaa ıyı bır ıntıkam fıkrım var tabııkı... illa intikam alacagım dıyorsa, kızı evıne çağırsın onla eğlensın yatsın kalksın sonrada sımdı defol gıt işin bitti desın...hmmmm cok mu acımasız oldum neee:37:

inanın bende dedim boşver uğraşma allaha haval et bırak yoluna gitsin diye o içim rahatlatmak istiyorum uyuyamıyorum her dk her saniye yaptıkları şeyler gözümün önünde uyutmuyor benii felan ilkkez bi erkeğin ağlamasına sahit oldum bende çaresiz kaldım onu öyle görünce ne yapacagımı şaşırdım akıl aldığın şeye bak felan diyen arkadaşlarım olacak ama ne yapabilirm arkadaşlık işde dayanamadım öyle görmeye tabiki kötü yola götürmek istemiyorum onu izinde vermem öle yatmasına eğlenmesine sadece ders verici :/

Bu durumda geriye atilan bir adim , en iyi adimdir...

Son düzenleme:
en iyi ders hiçbirşy yapmamaktır.yani aynı zamanda görüşmeyide kessin...

Bahsettiğiniz şekilde ki bir insana ne yaparsanız yapın umursamaz yola ise gelmex kendi yolunu seçmiştir çünki. Umursamayacak hiç bir şekilde yatmasına müdade etmiyorsun ama eğlenip bir miktar para attıp hadi hayırlı müşteriler derse kendine gelemez uzun süre sinirden bu arkadaşımın arkadaşının başına gelmişti nişanlısı tarafından yapıldı ona. Kız tecavüze uğradım diye yalan söylüyor çocuk araştırıyor neler neler çıkıyor böyle bir oyun oynamıştı nişanlısı da oda uzun bir süre ağlamıştı kendine gelememişti.

Bence hiç bulaşmasın oda kendi yoluna baksın bu kız zarar vermek isterse daha beter eder onu uzak dursun en güzeli.

Son düzenleme:
ha bide söyle bi durum var kızın başı sıkıştığında buna koşuyor hemen mail şifresi çalınmış nolur geri al sen yaparsın sadece çıkarları için yani oda bunun farkında deli oluyor sadece öle yaptığı için anlıcanız boşda veremiyor

mutlu olsun, en iyi intikam budur... unutmuş, takmıyormuş gibi davransın

Ne gerek var uğraşmasına değmez yokmuş gibi davransın, hiçbir iletişimde bulunmasın ,kız aradığında yüzüne kapatsın mesajlarına cevap vermesin ,kendine daha düzgün hak eden birisini bulsun enerjisini boşuna harcamasın. Bir de sakın bu kızdan intikam alıcam diye karşısına çıkan gerçekten masum iyi niyetli kızları kırmasın üzmesin. Erkeklerin yaptığı en büyük yanlış da bu değmeyecek birini seviyorlar tüm iyi niyetleriyle en başta ama o kızdan kazık yiyince hepsi birer canavara dönüşüyor resmen tüm kızlardanr intikam alıyorlar burda da bir sürü kişinin konu açtığı tiplere dönüşüyorlar. Nasıl ki bizim bir defa eski erkek arkadaşımıza yad a eşimize olan güven kaybolunca bundan sonra hiç bir erkeğe güvenmeyeceğim , bir sonraki ilişkimde fedakar taraf ben olmayacağım kök söktürücem gibi bilendiğimiz gibi ama bizim de erkeklerin de yaptığı en büyük hata bu bence ondan sonra karşımzıa çıkan iyi niyetli insanları üzüyoruz kırıyoruz.

ders vermek arkadaşınıza mı düşmüş, bırakın her koyun kendi bacagından asılsın.

Back
X