Çocuk Hastalıkları Bi aydir gecmeyen burun akintisi , acil bakin s

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alerji olabilir bana göre yabancı cisim olsa akıntının şekli değişirdi. Şeffaf, su gibiyse alerji daha ağır basar. Sümüksü viskoz bir yapısı varsa iltihabi bir durum olur.
Karbonat işe yaramadıysa tuzlu suya geçiş yapıp kıyafetlerde kullandığınız deterjan ve yumuşatıcıyı değiştirin derim. Hypoallerjenik ürünler kullanın. Ev içinde akar, ev tozu ihtimaline karşı halıları kaldırın.
merhaba,,benim oğlum 10aylik ve kaç aydir sürekli burnu tıkanıp akıyor.arada şeffaf oluyor daha sonra koyulaşıyor,kesinlikle antibiyotik kullanmadan asla gecmiyor.kisa süre sonra yine tekrarlıyor.zaten çok sık grip ve hasta olan bi yapıda şuan alerji ilacın başlattı dr.

merhaba,,benim oğlum 10aylik ve kaç aydir sürekli burnu tıkanıp akıyor.arada şeffaf oluyor daha sonra koyulaşıyor,kesinlikle antibiyotik kullanmadan asla gecmiyor.kisa süre sonra yine tekrarlıyor.zaten çok sık grip ve hasta olan bi yapıda şuan alerji ilacın başlattı dr.
Butun bu kısır döngüye sebep olan sry alerji degil kullandiginiz antibiyotik biliyor musunuz?

Butun bu kısır döngüye sebep olan sry alerji degil kullandiginiz antibiyotik biliyor musunuz?
antibiyotigin direnç kazandigini+bağırsak flaransini bozduğunu farkındayım, keza obeziteye de yol açtığını biliyorum.ama dedigim gibi antibiyotiksiz gecmedigi gibi durum ağırlaşıyor.
15günlükken bronkopnomonu geçirdi.ya hem brosiolit hemde zatürre geçirdi ve 10gun yoğun bakımda kaldi.onun için tablo çok agirlasmadan antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum malesef ve meleseff!.

Cok geçmiş olsun. Durumunuzu isterseniz bir doktora daha anlatabilirsiniz.. ben sayesinde 2 çocuğumu da ilacsiz büyütüyorum.kadir tuğcu yu tavsiye ederim.
antibiyotigin direnç kazandigini+bağırsak flaransini bozduğunu farkındayım, keza obeziteye de yol açtığını biliyorum.ama dedigim gibi antibiyotiksiz gecmedigi gibi durum ağırlaşıyor.
15günlükken bronkopnomonu geçirdi.ya hem brosiolit hemde zatürre geçirdi ve 10gun yoğun bakımda kaldi.onun için tablo çok agirlasmadan antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum malesef ve meleseff!.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X