bi bakabilirmisiniz

irreem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
4
0
1
29
Merhaba ablalarim size birbsey sorucam. Oncelikle yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ve bidaha asla yapmicam. 19 yasindayim 4 senelik sevgilim var ilk sevgilim. Birlikte uniye hazirlaniyoruz. Dun yine ders calisiyoduk onlardaydik normalde gercekten hic bisey olmaz aramizda ama dun anlamadigim bi sekilde olay o seye gitti iste. Ic camasirlarimi cikarmadim o da ic camasirimin uzerinden eliyle biseyler yapti iste. Adetimin sondan bi onceki gunuydu eve gelip vajinami peceteyle sildigimde bisey yoktu sonra pecete koyup bi kac saat sonra baktigimda kan vardi cok fazla degil ama. Normalde adetimin son günlerin de bisey gelmez. Ama dun de oyle bi olay yaşandığımda kizlik zarima bisey oldu mu diye dusundum. Arastirdim ic camasiri verkende bozulur diyolar. Arastirirken burayi buldum size yazmak istedim. Sizce bi kac saat sonra gelmesi reglimden dolayimidir cok korkuyorum:(

oyle bir korkun endisen varsa yapma boyle seyler birdaha, sinava boyle mi hazirlaniliyor artik ben anlamiyorum, bide bunu ailesinin evinde mi yapiyorsunuz ? ya seni yari ciplak bassalar orda sen asil oyle bir travmayi nasil atlatirsin onu dusun..
sen simdi bu cocukla ayni yere gitmek icin geleceginide yakarsin oraya gider 3-5 aya ayrilirsiniz sonrada vay ben sevmedigim bolumu okuyorum vay ben sevmedigim sehirdeyim dersin.
Boyle sinava hazirlanilmaz canim , akliniz belliki bir karis havada geleceginin belirlenecegi bu yillar ileride keskelerle hatirlayacagin pismanlik donemleri olmamasi icin, keske daha cok calissaydim, keske aklim bir karis havada olmasaydi, keske ailem fark edip bana dogru yolu gosterseydi bilmem ne diyebilirsin.

Simdi pantolonunu giy ve o odadan cik bir dahada atesle barutu yan yana getirmeyin, su yasta tek kaygi gelecek kaygisi olmasi gerekirken kendine yasattigin su seylere bak ? su yasadigin kaygilara bak ? Bu tarz seyler yasamak icin onunde koca bir omrun var henuz yaptiklarinin sonuclarini anlayacak ve sorumlulugunu alabilecek bir yasta degilsin o yuzden sana tavsiyem kilotunun iciyle degilde daha cok geleceginle alakadar olmandir.

Merhaba ablalarim size birbsey sorucam. Oncelikle yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ve bidaha asla yapmicam. 19 yasindayim 4 senelik sevgilim var ilk sevgilim. Birlikte uniye hazirlaniyoruz. Dun yine ders calisiyoduk onlardaydik normalde gercekten hic bisey olmaz aramizda ama dun anlamadigim bi sekilde olay o seye gitti iste. Ic camasirlarimi cikarmadim o da ic camasirimin uzerinden eliyle biseyler yapti iste. Adetimin sondan bi onceki gunuydu eve gelip vajinami peceteyle sildigimde bisey yoktu sonra pecete koyup bi kac saat sonra baktigimda kan vardi cok fazla degil ama. Normalde adetimin son günlerin de bisey gelmez. Ama dun de oyle bi olay yaşandığımda kizlik zarima bisey oldu mu diye dusundum. Arastirdim ic camasiri verkende bozulur diyolar. Arastirirken burayi buldum size yazmak istedim. Sizce bi kac saat sonra gelmesi reglimden dolayimidir cok korkuyorum:KK43:

Allah aşkına azıcık bilgi sahibi olun sonra girin bu yollara.

Çamaşırın üstünden bekaret falan bozulmaz. Ama zamanla o çamaşır da kalmaz. Eğer senin için bu kadar önemliyse bu mevzu hiç o topa girmeyeceksin. Anlaştık mı?

Merhaba ablalarim size birbsey sorucam. Oncelikle yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ve bidaha asla yapmicam. 19 yasindayim 4 senelik sevgilim var ilk sevgilim. Birlikte uniye hazirlaniyoruz. Dun yine ders calisiyoduk onlardaydik normalde gercekten hic bisey olmaz aramizda ama dun anlamadigim bi sekilde olay o seye gitti iste. Ic camasirlarimi cikarmadim o da ic camasirimin uzerinden eliyle biseyler yapti iste. Adetimin sondan bi onceki gunuydu eve gelip vajinami peceteyle sildigimde bisey yoktu sonra pecete koyup bi kac saat sonra baktigimda kan vardi cok fazla degil ama. Normalde adetimin son günlerin de bisey gelmez. Ama dun de oyle bi olay yaşandığımda kizlik zarima bisey oldu mu diye dusundum. Arastirdim ic camasiri verkende bozulur diyolar. Arastirirken burayi buldum size yazmak istedim. Sizce bi kac saat sonra gelmesi reglimden dolayimidir cok korkuyorum:KK43:
Allah Allah ne desek ki?
Bu son olacak mı? Bence hayır..
Madem yaşayacaksın bir şey senin için neyin tabusu varsa ona saygı duy ki karşındaki insanlar da sana saygı duysun. Bu şekilde devam ederse bir gün bu da gider sonra ağlarsın da karşındaki adam "zorla mı yaptım çek git" der.

Bekaret sadece o minicik zarın yırtılmasıyla mı bozulur?
Her türü hazzı alıp bir tek zarı koruyup hala bakire olduğunu söyleyenler kendilerini nasılda kandırıyorlar.

bence üniversiteye odaklan şimdi bişi olmaz bi daha yaparsan bence olacaktır aklını başına all...

Allah Allah ne desek ki?
Bu son olacak mı? Bence hayır..
Madem yaşayacaksın bir şey senin için neyin tabusu varsa ona saygı duy ki karşındaki insanlar da sana saygı duysun. Bu şekilde devam ederse bir gün bu da gider sonra ağlarsın da karşındaki adam "zorla mı yaptım çek git" der.
Tabii ki son olamayacak.

Korkarım bu kaygıyla sınavınız çok kötü geçecek..
En iyisi doktora gidin muayene olun..
Kimse burdan size bozulup bozulmadığını söyleyemez..

Cok komiksiniz. Bilmedigim icin korktugum icin fikirlerinizi istedim. Madem dalga gecicek kadar cok iyi biliyosunuz dalga gecmek yerine yardimci olabilirsiniz. Eger ki olmak istemiyossaniz da dalga gecmenize hic gerek yok gulup gecin mesaj yazmayin insanin moralini iyice bozuyosunuz kendi egonuz icin

O iş öyle kolay olmuyor merak etme bişey olmamıştır ama karşındaki kişi ergenliğin doruklarında. Kendine dikkat et diyorum o kadar :)
oyle bir korkun endisen varsa yapma boyle seyler birdaha, sinava boyle mi hazirlaniliyor artik ben anlamiyorum, bide bunu ailesinin evinde mi yapiyorsunuz ? ya seni yari ciplak bassalar orda sen asil oyle bir travmayi nasil atlatirsin onu dusun..
sen simdi bu cocukla ayni yere gitmek icin geleceginide yakarsin oraya gider 3-5 aya ayrilirsiniz sonrada vay ben sevmedigim bolumu okuyorum vay ben sevmedigim sehirdeyim dersin.
Boyle sinava hazirlanilmaz canim , akliniz belliki bir karis havada geleceginin belirlenecegi bu yillar ileride keskelerle hatirlayacagin pismanlik donemleri olmamasi icin, keske daha cok calissaydim, keske aklim bir karis havada olmasaydi, keske ailem fark edip bana dogru yolu gosterseydi bilmem ne diyebilirsin.

Simdi pantolonunu giy ve o odadan cik bir dahada atesle barutu yan yana getirmeyin, su yasta tek kaygi gelecek kaygisi olmasi gerekirken kendine yasattigin su seylere bak ? su yasadigin kaygilara bak ? Bu tarz seyler yasamak icin onunde koca bir omrun var henuz yaptiklarinin sonuclarini anlayacak ve sorumlulugunu alabilecek bir yasta degilsin o yuzden sana tavsiyem kilotunun iciyle degilde daha cok geleceginle alakadar olmandir.
Yok gercekten biz cok calisiyoruz hatta ben calismadigim zaman o zorla calistiriyo beni suan basariliysam ikinci kez hazirlaniyosam onun sayesinde. Yoksa ben ilk sene neresi tutucaksa gidicektim onun sayesinde suan cok daha iyi yerdeyim. Ailesi evde yok tatildeler tek kaliyo bizde hep evde calisiyoduk ama yemin ederim hic boyle bisey yasamamistik. Bidaha da evlerine gidemem zaten bu pismanliktan sonra

Uzulecegin seyleri yapma ablacim
Bekaret falan hikayeden bos seyler
Onemli olan huzurun kacmasin

Öncelikle onunla yalnız kalabileceğin ortamlar da olmamaya çalış.. Su yaşlarda hormonların tavan yaptigi bi donemdesin.

Inan kafanı çoook vurursunuz. Saçma sapan bi bölüm seçer okulu da yarım bırakır evlenirsin. Sonra yok kv soyle yok kocam böyle diye buralar da konu açarken bulursun kendini.

Öyle guzel bi yastasin ki kaç kişi senin yerinde olmak istiyo bilemezsin. Herşeyi unut sadece okulunu eğitimini geleceğini düşün. İlerde bunu sadece maddiyat icin yapmamış olduğunu cooook iyi anlayacaksin.
Geleceğini mahvetme.
Bisey olmamıştır..

Cok komiksiniz. Bilmedigim icin korktugum icin fikirlerinizi istedim. Madem dalga gecicek kadar cok iyi biliyosunuz dalga gecmek yerine yardimci olabilirsiniz. Eger ki olmak istemiyossaniz da dalga gecmenize hic gerek yok gulup gecin mesaj yazmayin insanin moralini iyice bozuyosunuz kendi egonuz icin

Ben mi komiğim? Daha cinselliği, kendi bedenini bilmeyen birinin sürttürmeyle ilişkiye girme çabaları daha komik.

He illa yardım istiyorsan, diyorum ki sürttürme.

Ayrıca sürttürme sebebin bakire kalmak değil mi? Ama kusura bakma zar var fakat bakire değilsin. Bundan sonra beraber olacağın insana "hiç ilişkiye girmedim" diyeceksin ama kusura bakma, girmişsin. Bakire olmayıpta alnı açık bir şekilde "evet ben bunu yaptım" diyebilen bir kadın sizden daha bakire.

yani cnm bazı arkadaşlar gibi profesyonel olmadığın bariz,hem yaşın gereği, hemde yaşamışlığın gereği...sana tavsiyem böyle şeylere karşı tutumun net olsun; yani ya hayır ya da evet ....bunun ortasının sonu, evete çıkıyor çünkü....derslerine odaklan kafaya takma birşey olmamıştır...yaşın çok küçük ,yapacağın herhangi bir yanlış karar tüm hayatını olumsuz etkiler....ne güzel okuyorsun hedeflerine odaklan....

19 yaş.
Üniversiteye hazırlanan bir birey.
Ve böyle bir konuyu bilmiyor.
Yaptığın şeyi eleştirmek kimsenin haddi değil ama bilmemen ve bilmeden yaşamaya kalkman korkutucu.
Soruna gelirsem zar dediğiniz şeye bir şey olmaz .
Ama hala "zar" konularını okumak kadar acı bir şey yok.

Yavrum 19 yaşındasın bebek değilsin ki, bu tip şeyleri bilmen gerekiyor. Hiç mi bunları konuşacağın yakının yok etrafında?

Okulu ön planda olan insanı bu tip şeyler etkilemez. Bakma sen okuluna dersine odaklan diyenlere. Tabi ki erkek arkadaşın da olacak, zaman da geçireceksin, derslerine de çalışacaksın. İkisi bir arada çok da güzel yürür.

Yaptığın, yaşadığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma. O an onu istemişsin yaşamışsın. Ama yaşadıklarının sonuçlarına katlan. Bekareti koruycam diye saçma sapan işlere girme. Ha istemiyorsan hiç yaşama sınırını koy. Ama istiyorsan da kendini kötü hissetme. Sizin yaşınızdaki insanların cinsellik yaşaması gayet normal.

Back
X