Bi bakar mısınız acil :/

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Kızlar yardım edin biliyorum konunun yeri burası değil ama fikir almam gerek. Saçlarımı boyatmak istiyorum kuaföre gittim bi tutam açtı dipler sarı uçlar turuncu bakır gibi bişi oldu senin istediğin rengi bi yılda anca yaparız dedi benim istediğim renk ise açık kahve üzerine ışıltı. Olmaz mı sizce? Hiç böyle boyatan oldu mu :/

eğer bir saç 2 renk oluyorsa
bu kuaförünün beceriksizliği bence
bahane de hazır zamanla oturur

işini bilen kuaförler hiç girmiyor tutmayacak renklere başka seçenekler öneriyor

hangi renkten hangi renge geçmeye çalışıyorsunuz ki 1 yıldan bahsetmiş kuaförünüz

[QUOTbaşkaYA30, post: 37044161, member: 538795"]eğer bir saç 2 renk oluyorsa
bu kuaförünün beceriksizliği bence
bahane de hazır zamanla oturur

işini bilen kuaförler hiç girmiyor tutmayacak renklere başka seçenekler öneriyor[/QUOTE]
Yani başka bi kuaför yapabilir dimi moralm bozuldu olmaz deyince

hangi renkten hangi renge geçmeye çalışıyorsunuz ki 1 yıldan bahsetmiş kuaförünüz

TE="missavukat, post: 37044282, member: 435347"]hangi renkten hangi renge geçmeye çalışıyorsunuz ki 1 yıldan bahsetmiş kuaförünüz [/QUOTE]
Saçlarım siyah şubat gibi koyu kahveye boyatmıştım şimdi açınca uçlar bakır oluyor. istediğim renk kızıl içermeyen açık kahve saça ışıltı

siyah yada koyu kahve zor açıldığı için tek seferde hiçbir açıcı olmadan açması zor demek istemiştir mutlaka 1 senede açmadaki kasıt bu açıcı kullanırsa yada saçın rengini akıtma işlemi yaparsa açılma olur ama saç çok yıpranıyo boya konusunda kimseye güvenemiyorum artık en son kuaföre gittim kahvenin bir tonunu istedim bana kıpkırmızı bir saç yaptı resmen kırmızı kafayla 2 gün dolaştım bunalıma girip rengi akıttırmak zorunda kaldım çok dikkat edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…