bi bakar misiniz? Depresyon halindeydim sanırım

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
Merhabalar ben Cidden su sıralar cok sıkıntıdayım

Universiteden mezun oldum kpsse girdim atanamadım.umut var mı derseniz belki son atamada ama artık umut etmeyi bıraktım.

İs arıyorum bulamıyorum.istemedigim zaman üçer beşer gelirdi isler .simdi mülakata bile çağırılmıyorum uzun zamandır.

Bi sınava hazırlanıyorum. ilk sınavdan istediğimi alamadım simdi ilkbahara yeniden hazırlanıyorum.ve bu benim canimi cok sıkıyor.

Sevgilim var ama suan cok ağır çalışıyor benimle hic ilgilenemeden uyuyakalıyor iki haftadır.hastaydi biraz benimle ilgilen de diyemiyorum çünkü normalde cok ilgilidir zaten ama su iki haftadır cok yoruldu iyi degil o da.evlenmeyi düşünüyoruz ama henüz atılmış bi adım yok.sanirim ailem tanışmak icin benm ise girmemi bekliyor.

suan olduğum şehirde sevgilim disinda tanıdığım yok dertleşecek kimse yok dışarı cikmiyorum gezmiyorum resmen nefes almıyorum.sevgilim olmadığı zaman evde ders çalışmak disinda yapacak hicbiseyim yok.

Ailem bu zamana kdr sağolsunlar herseyime destek oldular ama artık is bul ders calis arasında direktif verip duruyorlar ve bana cok batıyor bu.insanlari tersler oldum.

Kısacası depresyona girmiş olabilirim herşeyi kafama takar herseye uzulur ağlar hale geldim.evden çıkasım süslenesm sevgilime dert yanasim annemle konuşasım yok.hersey cok kötüye gidiyormuş gibi geliyor öyle degil biliyorum ama öyle geliyor iste ağlayıp duruyorum iyi değilim.eskiden cok pozitif biriydim son bi senedir cok yıprandım.

Uzun oldu kusura bakmayın e yanı napalm biz diyen olursa bende bilmiyorum,tavsiye olabilir, su kitapları oku diyen olabilir ama umarım cevp veren olur.
Tesekkur ederim.

Depresyona girdiğini düşünmüyorum çok fazla sorumluluğun gelecek kaygın var ve pek arkadaşın yok.
Sevgilinle görüş ama hayatın o olmasın. En büyük hatası bu oluyor kadınların. Belki değişik kuruluşlarda, dernek vakıflarda çalışabilirsin. Gönüllü olarak. Lösev, türk eğitim gönüllüleri gibi. Hem sana bir iş olur, kafan dağılır hem yeni insanlarla tanışırsın.

Zor bir donem ama gecicidir uzulmeyin Zaman zaman oluyor boyle hersey ust uste gelir ters gider sevdiklerinle zaman geciremezsin gecirsen seni anlamazlar yalniz kalirsin cogu kisi omrunde en az bir kez yasamistir bence disariya cikin hoslanabilecegini biseyler yapin yaninizda birisinin olmasi sart degilki

olabilir gönüllü bir yerlerde çalışmak mantıklı geldi bana da suan

evet ya tam olarak bu herşey üstüste geldi ve yoruldum artık.bitsin geçsin istiyorum.her zaman birşeyleri hemen yapardım.yapacağım deyipte yapamadığım hiçbirşey olmadı bugune kadar ama şuan başaramamak,iş bulamamak vs çok koyuyor.hiçbirşey yapasım gelmiyor sanırım çok yorgunum ve kızgınım kendime.insanların ne dertleri var ama eskiden oldugum gibi hep pozitif ve güçlü olmak istiyorum.

herşeyi başaramayız ki, bazen bizim kontrolumuz dışında da gelişebilir hayatta inişler ve çıkışlar olur bunlar çok insani şeyler sinir bozucu olan böyle zamanlarda etrafınızdakilerin anlayışlı olmaması ,iş bulursunuz üzülmeyin biri olmazsa diğeri rızka Allah cc kefildir siz biraz bekleyin kafanızı dinleyin kendinize de kızmaktan vazgeçin zaten güçlüsünüz ama kendinizi bırakmayın siz olumlu düşünün herşeyin bir vakti var

çok teşekkür ederim desteğiniz için.sanırım ben kötü zamanımdayım.düşüş dönemi filan sanırım.inşallah dedğiniz gibi olur

zor zamanlar kolay değil ama çözümsüz de değil olumlu düşünün herşey imtihan sabredin kafanızı dağıtın başvurularınız yapın illaki cevap gelir

ya aslında şöyle pozitif düşünce aşılayan kitaplar filan mı okusam diyorum birde.bu ruh halinden çıakrtır belki

bir psikolog buldum internetten sohbetleri dinledim aynı zamanda inançlı bir insan gittim kitaplarını aldım terapi hikayeleri var fatih reşit civelekoğlu çok tavsiye ederim uslubu çok hoşuma gitmişti gerçekçi yaklaşıyor kendimi çok eleştirirdim ben bir sohbetinde ;insanın kendisiyle barışık olması diye bir sohbeti var linkini atayım izleyin isterseniz 17: 00 dk itibaren çok sevmiştim umarım sitede sorun olmaz kurallarıda pek bilmiyorum ama

yaşadığın sorunlar genelde yaşanan şeyler belli bi süre sonra geçecektir buna emin ol,allah başka dert vermesin herkesin derdi kendine büyüktür ama ben lösemi çocukları ziyarete giderim,onlardaki yaşam sevincini hayata karşı savaşlarını görünce kendi dertrlerimi unuturum,bu benim için bir motivasyon gibi ama bana iyi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…