Bi bakar mısınız !! Gebelik var mı??

Canım benimde ilk testim böyleydi hatta daha silikti ve pozitifti var bence ama kanda baktırmadan emin olma derim

Kizlar şimdi bu silik mi demek oluyor benimde böyleydi aynı ama ben negatif diyordum Allah Allah ben mi göremiyorum nedir anlamadım gitti
Mervecim bu sikik çizgi gebelik var demek ama daha çok yeni demek. Sen de benim gibi iğne oldugun için o çizgiyi ne zaman gördün? Biliyorsun iğnenin etkisiyle benim kanda 18 in üstünde çıkmıştı beta. Ama eger iğneden 14-15 gün geçtiyse bi kan tahliline alalım seni

Yok cnm ya sonuç negatif bugün aldım test yine üstünden 14 gun gecti iğnenin bugün
Geçen silik çıkmasının nedeni iğne iğneden 10 gün sonra yapmıştım o yüzden silikmis offf ki ne of

Yok cnm ya sonuç negatif bugün aldım test yine üstünden 14 gun gecti iğnenin bugün
Geçen silik çıkmasının nedeni iğne iğneden 10 gün sonra yapmıştım o yüzden silikmis offf ki ne of
Hımm ama dur bekle daha regl oldun mu? Benim iğneden sonraki23. Günüm hala beklemedeyim

benmde baya silikti akşam 10da acile gidip kan veripte öğrenmiştim anne olucağımı en kısa zamanda kan ver inşallaaah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…