Bi bakar misiniz hanimlar

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Merhaba hanimlar suan tedirginim. Ilk defa oluyor ve ilk size danismak geldi aklima. 1 hafta once adet dongum sonlandi. Bu gun yine kahve bir leke ve kan gordum. Adet belirtileri de var ustumde karin agrim haric.

En kisa surede doktora gidecegim. Saglikci teyzem kadin doguma gideceksin dedi. 22 yasindayim ve hic kadin dogumcuya gitmedim. Disim agrisa bile doktora gitmeyen bi yapim var malesef. Bu hususta agir cahilim, kan degerlerime mi bakar yoksa pantolonumu indirecek miyim? Cok endiseliyim.

Bakireysen ultrasonda bakar en fazla. Onda da pantolon indirmeye gerek yok göbüşünü açacaksın. Karnından bakacak, kan testi ister, belki idrar testide isteyebilir. Korkacak birşey yok rahat ol.

ultrason bakar canım belki tahlil ister sureklı olan bişi deilse sorun olmaz mevsim geçişi stres olabilri..

Biraz rahat ol bekarmışsın pantolonu indirmez
Belkide yumurtlama günündesindir kanama ve sancı olabiliyor korkulacak birşey yoktur umarım

Bakireysen ultrasonda bakar en fazla. Onda da pantolon indirmeye gerek yok göbüşünü açacaksın. Karnından bakacak, kan testi ister, belki idrar testide isteyebilir. Korkacak birşey yok rahat ol.
Cok ama cok tesekkur ederim. Icimi ferahlattiniz sizde. Doktor fobim var. Ilac da pek kullanmiyorum.

Yani benim icin zor bir durumdu. Artik bir nebze icim ferah. Tekrar tesekkur ederim.

Cok ama cok tesekkur ederim. Icimi ferahlattiniz sizde. Doktor fobim var. Ilac da pek kullanmiyorum.

Yani benim icin zor bir durumdu. Artik bir nebze icim ferah. Tekrar tesekkur ederim.
İdrar yaparken yanma var mı? Belki idrar yollarını da üşütmüş olabilirsin. O zamanlarda da bazen kan gelebiliyor hafiften.

Biraz rahat ol bekarmışsın pantolonu indirmez
Belkide yumurtlama günündesindir kanama ve sancı olabiliyor korkulacak birşey yoktur umarım
Insallah cok tesekkur ederim. Endiselendim avikcasi. Cunku gunu gunune isler adet dongum. Bu zamana kadar pek bi sikinti yasamamistim.

İdrar yaparken yanma var mı? Belki idrar yollarını da üşütmüş olabilirsin. O zamanlarda da bazen kan gelebiliyor hafiften.
Yok idarimda bir sikinti yok. Ama hemoroid var. Acaba kanama ondan mi diye dusunuyorum ama kahve leke var. Ayni adetteki gibi. Bilemedim.

Ultrasonla bakar canım kan falan da isteyebilir sıkıntı yok korkma hiç
Cok tesekkur ederim Adam olacak kiz. Acikcasi korktum biraz ama gelen yorumlar rahatlatti beni. Tekrar iyi ki varsiniz.

Normalde adet duzenim gunu gunune isler. Pek sikintim yoktu. Insaallah dedigin gibi bisey yoktur. Cok tesekkur ederim icimi ferahlattin

Ay zeholl bende 4 aydır adet olamıyorum bugün gidecem doktora bakalım ne dicek ne cikicak çok korkuyorum

Senin pantolon indirmezde benimki kesin inecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…