Hosgeldin nil. Ilk yorumu kapmissin yine.Sadece pantolonla kalsa iyi...
Bakireyim. Yorumunuz icin cok tesekkur ederim icimi ferahlattinizbakire iseniz alttan muayene etmez ancak ultrasonla bakabilir.kan tahlili vs isteyecektir.
doktorun yanında hemşiresi veya asistanı olur zaten onlar sizi yönlendirir.endişe etmeyin.
rica ederim.geciktirmeyin doktor işini ihmale gelmez..pnatolon ve çamaşırı epyece sıyırıyor yalnız ultrason için yani temiz olsa özel bölgeniz daha rahat edersiniz:)Bakireyim. Yorumunuz icin cok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz
Cok ama cok tesekkur ederim. Icimi ferahlattiniz sizde. Doktor fobim var. Ilac da pek kullanmiyorum.Bakireysen ultrasonda bakar en fazla. Onda da pantolon indirmeye gerek yok göbüşünü açacaksın. Karnından bakacak, kan testi ister, belki idrar testide isteyebilir. Korkacak birşey yok rahat ol.
Öyle bir çaba içinde değilim, ödül para filan vermiyorlar ilk yazana.....İlgimi çeken konulara sırayla yorum yapıyorum işte...Hosgeldin nil. Ilk yorumu kapmissin yine.
İdrar yaparken yanma var mı? Belki idrar yollarını da üşütmüş olabilirsin. O zamanlarda da bazen kan gelebiliyor hafiften.Cok ama cok tesekkur ederim. Icimi ferahlattiniz sizde. Doktor fobim var. Ilac da pek kullanmiyorum.
Yani benim icin zor bir durumdu. Artik bir nebze icim ferah. Tekrar tesekkur ederim.
Hadi bakalim insaallah.Öyle bir çaba içinde değilim, ödül para filan vermiyorlar ilk yazana.....İlgimi çeken konulara sırayla yorum yapıyorum işte...
Insaallah kotu birsey yoktur. Cok tesekkur ederim sizde icimi ferahlattiniz.ultrason bakar canım belki tahlil ister sureklı olan bişi deilse sorun olmaz mevsim geçişi stres olabilri..
Insallah cok tesekkur ederim. Endiselendim avikcasi. Cunku gunu gunune isler adet dongum. Bu zamana kadar pek bi sikinti yasamamistim.Biraz rahat ol bekarmışsın pantolonu indirmez
Belkide yumurtlama günündesindir kanama ve sancı olabiliyor korkulacak birşey yoktur umarım
Yok idarimda bir sikinti yok. Ama hemoroid var. Acaba kanama ondan mi diye dusunuyorum ama kahve leke var. Ayni adetteki gibi. Bilemedim.İdrar yaparken yanma var mı? Belki idrar yollarını da üşütmüş olabilirsin. O zamanlarda da bazen kan gelebiliyor hafiften.
Cok tesekkur ederim Adam olacak kiz. Acikcasi korktum biraz ama gelen yorumlar rahatlatti beni. Tekrar iyi ki varsiniz.Ultrasonla bakar canım kan falan da isteyebilir sıkıntı yok korkma hiç
Ondan da gelmiş olabilir. Önce bi jinekoloğa git bakalım.Yok idarimda bir sikinti yok. Ama hemoroid var. Acaba kanama ondan mi diye dusunuyorum ama kahve leke var. Ayni adetteki gibi. Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?