Bi bakar misiniz kizlar..

ReLaX02

Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var..
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
196
725
18
Merabalar...

Sogan suyu kuru nasil yapiliyo biliyo musunuz..?

Bilenler lutfen bi cevap yazsin.. ben internetten baktim ama ne zaman kullanilacigini falan anlamadimm... lutfen yardimci olur musunuz?

Simdiden tesekkur ederimmm...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben adetten 2 hafta once yapıyordum...kaynamis suya atip 5 dk sanirim kaynatip kapatıyordum ılıkken iciyordum...Suanda emin değilim sabah-aksam yapıyordum heralde bikac sey yaptığım için hatırlayamıyorum onu kesin
 
Rengin nesi var simsiyah yazı işte
Adetten sonra başlamak lazım diye biliyorum çok bi zorluğu yok soğanı suya at kaynat iç içebiliyosan
Ben asla içemem inşallah şifa olur size
 
Adetin bitince sabah aksam bitane soğanı suya koy kaynat (ben kabuğu ile birlikte 4 e bölüyorum) biraz ılıdıktan sonra içinm 15 gün yapın sonra bırakın. Adetten sonra tekrar yapabilirsiniz. Ben araştırmalarımda bunu görmüştüm. Bende işe yaradı insallah sizde de yarar.
 
Saracoglunun videolari var youtubesa ayrıntılı. Soganin buyuklugune kadar gostererek ayrintili anlatıyor. Onlari izleyin ve bire bir uygulayın
 
Merabalar...

Sogan suyu kuru nasil yapiliyo biliyo musunuz..?

Bilenler lutfen bi cevap yazsin.. ben internetten baktim ama ne zaman kullanilacigini falan anlamadimm... lutfen yardimci olur musunuz?

Simdiden tesekkur ederimmm...
Ben adet bittikten sonra 10 gün kadar yapmıştım sabah ve akşam içiyordum. Veya adet öncesi yapanlarda var fakat ben adet sonrası yapanlardanim bence daha faydalı oluyor. Bir adet soğanı 3 4 parçayı bütün kabuğuyla içi dışı bölüp 1 şu bardağı çıkacak kadar cezveye koyuyorsunuz. Kaynadıktan hemen sonra ılımaya bırakıyorsunuz sıcak içilmez ılık icmeniz lazım. Sabah akşam deneyin faydası olacaktır :)
 
Insallah canim yaa..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…