• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız yardima ihtiyacim var

Kup8899

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
71
Puanlar
13
Merhaba hanımlar. Hesabı yeni açtım bu soruyu sormak için lütfen yardımcı olun bana. Bugun döngümün 29. Günü. 5 gündür adet ağrısı çekiyorum ve hala olmadım. 2 yıldır çocuk istiyoruz ve olmuyor eşim kaynaklı. Adetim normalde 28+2 -2 şeklinde olur ya da tam gününde. Sabah 6 gibi test yaptım 3 dk bekledim tek çizgiydi bıraktım yattım. 9 gini tekrar baktığımda 2. Cizgi silik şekilde belirmisti. Aynı testi dünde yaptım ve o hala tek çizgi duruyor. 9 da başka bir test yaptım ama o hala tek çizgi. Sizce varmidir bisey. Bu arada bugün tüp bebek sürecimize baslayacaktik hastaneye gidecektik. Fotoğrafları ekliyorum. İlk testin bi cok fotosunu ekledim fotoğrafta tam belli olmuyor diye

Eklentiler

• 13356.webp
    13356.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 103
  • 13314.webp
    13314.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 13315.webp
    13315.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 13309.webp
    13309.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 90
  • 13313.webp
    13313.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 101
canım kan testı ver kesin sonuç için kuruma çizgisi olabilir bu

Elimle yokladım o kısmı yani cizgi olan kısmı hala ıslaktı
canım aradan 3 saat geçmiş yanı testi yaptıktan sonra bı 10 dk bekleseydin keşke ,evet hamilesin desem yanıltıcı olur kan testı ver yada tekrarla testı

canım aradan 3 saat geçmiş yanı testi yaptıktan sonra bı 10 dk bekleseydin keşke ,evet hamilesin desem yanıltıcı olur kan testı ver yada tekrarla testı
3 4 dk bekledim yattım. 2 yıldan fazladır olmayınca baktım tek çizgi yattım bende. 9 da yaptigim testte tek çizgi.

Merhaba benim testimi de yorumlayabilir misiniz. Regl 6 gün gecikti . Çizgi görüyor gibiyim ama emin değilim

Eklentiler

• 1000064719.webp
    1000064719.webp
    12 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba benim testimi de yorumlayabilir misiniz. Regl 6 gün gecikti . Çizgi görüyor gibiyim ama emin değilim
Fotoğrafta tam belli olmuyor kalitesi düşmüş olabilir adet döngünüz tamsa kan verin bence daha sağlıklı sonuç alırsınız belirtileriniz varmı

Aşırı göğüs ağrısı var sadece o kadar. Hiç gecikmem olmazdı. En son 23 Aralık'ta regl oldum. Geç döllenme olsa çıkar mı kanda

Merhabalar. Ben de sormak için bu hesabı açtımm. Adetim 4 gün gecikti. Az önce yaptım, silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik var mı?
IMG_1860.webp

Merhaba hanımlar. Hesabı yeni açtım bu soruyu sormak için lütfen yardımcı olun bana. Bugun döngümün 29. Günü. 5 gündür adet ağrısı çekiyorum ve hala olmadım. 2 yıldır çocuk istiyoruz ve olmuyor eşim kaynaklı. Adetim normalde 28+2 -2 şeklinde olur ya da tam gününde. Sabah 6 gibi test yaptım 3 dk bekledim tek çizgiydi bıraktım yattım. 9 gini tekrar baktığımda 2. Cizgi silik şekilde belirmisti. Aynı testi dünde yaptım ve o hala tek çizgi duruyor. 9 da başka bir test yaptım ama o hala tek çizgi. Sizce varmidir bisey. Bu arada bugün tüp bebek sürecimize baslayacaktik hastaneye gidecektik. Fotoğrafları ekliyorum. İlk testin bi cok fotosunu ekledim fotoğrafta tam belli olmuyor diye
Kuruma çizgisi gibi üstünden baya geçmiş 2 dk daha bekleseydiniz anca öyle belli olurdu

Nerde versem en hızlı şekilde sonucu öğrenebilirim acaba? Sağlık ocaklarından geç çıkıyormuş sanırım. Acile mi gitmeliyim?
En hızlı şekilde istiyorsan özel hastanede 20-30 dk içinde çıkıyor ücretsiz olsun dersin acilden devlete git orda bekleme süresi daha fazla belki ertesi güne çıkar

Back
X